Xiaomi Mi Air 13 LaptopDat Xiaomi veel verschillende, maar ook mooie en snelle producten maakt wisten we al! Daar willen we graag deze Xiaomi Air 13 Design Laptop graag aan toevoegen! De Xiaomi Air 13 is een snelle en compacte laptop geschikt voor heel veel doeleinden! De Air 13 is voorzien van een 13.3″ Full HD display en draait op een snelle Intel Core i5-6200U processor @2.3GHz! Standaard is er 8GB DDR4 aan geheugen aanwezig en is de laptop voorzien van een 256GB SSD drive! Je kunt zelfs nog de opslagcapaciteit van de Xiaomi Air 13 opwaarderen door er nog een SSD aan toe te voegen! Verder zeer compleet met onder andere Bluetooth, Dual-Band WIFI, USB-C, hele aardige stereo AKG-speakers, camera, volledig metalen behuizing (ala Apple Macbook) en LED Backlight toetsenbord! Hieronder een samenvatting:

Specs Xiaomi Air 13

Xiaomi Mi Air 13 Laptop

Al met al heb je dus met de Xiaomi Air 13 een hele gave, mooie en vooral snelle laptop in handen! Het mooie is ook nog dat er nu tijdelijk geen verzendkosten worden gerekend om deze laptop naar Nederland te versturen. Daarbij wordt gratis de Priority Line aangeboden, waardoor de kans op extra douanekosten geminimaliseerd wordt! Door het formaat van deze laptop is die zeer geschikt voor de studie / school, het werk of gewoon lekker voor thuis op de bank!

Klik HIER om direct naar deze scherpe aanbieding te gaan!

De besproken versie van de Xiaomi Air 13 is dus voorzien van een Intel Core i5-6200U processor. Er is nog een snellere versie van de Xiaomi Air 13 🙂 Dit is de Xiaomi Air 13 Ultimate. Deze laptop is vrijwel gelijk aan de Xiaomi Air 13 maar is voorzien van een fingerprint scanner om de laptop makkelijk te ‘unlocken’ en draait op een Intel Core i7-6500U processor!

 


Hoe kun je goed op de hoogte blijven en ons volgen?

 

Xiaomi Mi Air 13 Laptop

Xiaomi Mi Air 13 Laptop Xiaomi Mi Air 13 Laptop Xiaomi Mi Air 13 Laptop Xiaomi Mi Air 13 Laptop Xiaomi Mi Air 13 Laptop