Xiaomi kennen we natuurlijk allemaal van de Smartphones, koptelefoons en Powerbanks en de Mi Band 2 … Maar er is nu een compleet nieuw product van Xiaomi, niet smart, geen USB en je kan er niets mee opladen, maar is wel heel mooi! Het Xiaomi Ciga mechanische horloge met een super gaaf design! Leuk om te vermelden is, is dat dit horloge de winnaar is van het Reddot Design Award in 2017.

Xiaomi Ciga mechanische horloge

Gezien het design van dit horloge valt het vooral op dat deze compleet doorzichtig is. Je kunt alles zien werken in dit knappe staaltje techniek, waar in dit geval geen stroom aan te pas komt 🙂

Dit is een horloge dat menig man waarschijnlijk wel weet te waarderen … Dit is in ieder geval eens een keer wat anders dan de bekende er gloeiend dure merken en dan is deze Xiaomi Ciga nog prima te betalen!De Xiaomi Ciga is leverbaar in twee kleuren: zwart en zilver.

Xiaomi Ciga mechanische horloge

Op moment van schrijven kost de Xiaomi Ciga ongeveer €169 bij Gearbest. Maar met Couponcode: XMWATCH2614 kost deze op het ogenblik €154!

Klik HIER om het Xiaomi Ciga mechanische Horloge te bestellen!

Xiaomi Ciga mechanische horloge Xiaomi Ciga mechanische horloge Xiaomi Ciga mechanische horloge Xiaomi Ciga mechanische horloge