Daar waar we vroeger écht een vaste PC nodig hadden om lekker een spelletje te doen, vooral voor de High-End games, is nu wel voorbij! MSI laat dat mooi zien met deze MSI GL62M 7REX-1252CN Gaming Laptop. Geen grote kast meer nodig met daarin een grote (en vooral dure) losse videokaart! De MSI Gaming Laptop is dus geschikt voor alles wat je kunt bedenken om te doen … Simpel een briefje tikken, verslag maken, internetten kan natuurlijk met gemak … Deze Game Laptop is verder ook nog uitgerust met een snelle videokaart, zodat je vrijwel iedere game kunt spelen die er is!! Ja, ook de High-End Shooters en race-games … De MSI GL62M is namelijk uitgerust met een Nvidia Geforce GTX1050 Ti videokaart.
Je hebt natuurlijk iets meer nodig dan alleen een snelle videokaart. De rest van de hardware is ook redelijk belangrijk om een snelle laptop te zijn! De MSI laptop is voorzien van een Intel Core i7-7700HQ processor! En dit is een snelle processor. Dit is een Quad-Core processor die draait op 2.8Ghz tot 3.7GHz 😀 Verder is er 8GB DDR4 geheugen aanwezig en een 1TB harde schijf. Windows 10 is geïnstalleerd, dus bij ontvangst kun je gelijk aan de slag 🙂

– MSI LG62M 7REX – 1252 Gaming Laptop
– 15.6″ Full HD LED displayMSI Gaming Laptop
– Intel Core i7-7700HQ processor
– 8GB DDR4 geheugen (uitbreidbaar tot max. 32GB)
– 1TB Harde schijf
– Nvidia Geforce GTX1050 Ti 4GB videokaart
– Bluetooth / Dual-Band WIFI / Netwerkaansluiting
– Mini-HDMI / USB3.0 / USB-C
– LED Backlight Keyboard
– Mooi en stevig design!
– Voorzien van Windows 10 🙂

Al met al is dit een hele gave en vooral snelle laptop die dus ook prima geschikt is om een spelletje mee te spelen! Voor de snelle beslissers onder ons is er een Gratis giftset wat meegeleverd wordt: Een gaming muis, Mouse pad, Siliconen bescherming voor het toetsenbord en een laptoptas!! Met onze couponcode krijg je ook nog een €50 extra korting!
Gebruik Couponcode: MSI1252 op de afrekenpagina. Dan kost deze MSI Gaming laptop met accessoires geen €909, maar €858!!

Klik HIER om de MSI GL62M 7REX – 1252CN Gaming Laptop te bestellen!

MSI Gaming LaptopMSI Gaming Laptop MSI Gaming Laptop MSI Gaming Laptop