Deze week is er weer een leuke gadget benoemd als ‘WeekDeal’! De MeCool M8S Pro L 4K Android Mediaplayer is zo’n apparaatje wat gewoon ideaal is bij de TV. Je kunt een Android Mediaplayer vergelijken met een Android Smartphone, maar dan op een lekker groot (televisie)scherm! De MeCool M8S Pro L is dan ook nog eens een Mediaplayer die hele leuke specificaties heeft meegekregen, waardoor deze gewoon snel is en alles aan kan qua Media en natuurlijk Games!

MeCool M8S Pro L Android Mediaplayer

Zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zijn zijn er voldoende aansluitingen beschikbaar, waaronder natuurlijk HDMI voor de weergave (tot 4K content), netwerk, USB-aanlsuitingen en een MicroSD-slot om nog extra opslagcapaciteit te creëren. Wat je niet ziet, maar wat er wel aanwezig is zijn onder andere Bluetooth, Dual-Band WIFI, Airplay, DLNA, MiraCast en Voice Control. De versie die we hier nu hebben is dan ook de meest uitgebreide versie met snelle hardware en voldoende geheugen en opslag.

De MeCool M8S Pro L Mediaplayer draait op de AmLogic S912 8-Core processor, welke snel genoeg is voor alle dingen die je wilt doen. Daarnaast is er 3GB aan geheugen aanwezig en 32GB aan opslag. Zoals we al eerder aangaven kun je deze opslag ook nog vergroten door het plaatsen van een MicroSD geheugenkaart.

Android 7.1 is standaard aanwezig op de MeCool M8S Pro L Mediaplayer, inclusief de Google Play Store. Hierdoor heb je gelijk de beschikking over duizenden Apps en Games die je kunt installeren en dus kunt gebruiken op de TV! Denk hierbij aan Facebook, Instagram of Pinterest, maar ook lekker een spelletje zoals Real Racing 3 is extra leuk op een grote TV in plaats van op een Smartphone of tablet. Door de aansluitingen en verbindingsmogelijkheden kun je een toetsenbord, muis of game-controller aansluiten via USB of via Bluetooth. Natuurlijk kun je ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken om de Mediaplayer mee te bedienen. Nog een leuke optie die op deze Mediaplayer aanwezig is, is de Voice Control. Je kunt dus gewoon tegen de afstandsbediening praten en deze gaat dan voor jou zoeken .

MeCool M8S Pro L Android Mediaplayer

Een andere toepassing is natuurlijk het makkelijk films en series kijken via deze MeCool M8S Pro L. Je kan films en series bekijken via NetFlix, je kan de ZiggoGo op KPN App installeren en je kan KODI uit de Google Play Store downloaden. Via KODI kun je makkelijk je eigen collectie aan films, series en muziek bekijken en luisteren, maar via de beschikbare Add-Ons ook alle nieuwste films 🙂 Dit leggen we niet uit, maar Google er maar eens op … De MeCool M8S Pro L is geschikt om alle soorten bestanden af te spelen en dat op 4K-kwaliteit!

Hieronder even een samenvatting van de specificaties :

 • MeCool M8S Pro L Android Mediaplayer
 • Android 7.1 incl. Google Play StoreMeCool M8S Pro L Android Mediaplayer
 • AmLogic S912 8-Core processor
 • 3GB geheugen
 • 32GB opslag (uitbreidbaar)
 • Dual-Band WIFI (2.4G + 5G)
 • Bluetooth
 • AirPlay, MiraCast & DLNA
 • Voice-Control
 • USB-Aansluitingen
 • Netwerkaansluiting
 • Ondersteund vrijwel alle soorten bestanden

De MeCool M8S Pro L Android 7.1 Mediaplayer is deze week ook nog eens extra voordelig geprijsd. Er is een Couponcode aanwezig, zodat je deze Mediaplayer al voor €57 kunt aanschaffen. Deze code is helaas beperkt beschikbaar (70x), maar daarna in de Flash SALE voor €65! Op de productpagina, via onderstaande link, kun je nog veel meer informatie vinden over deze complete Android Mediaplayer.

CouponCode: GBMCLB. Deze kun je invullen op de afrekenpagina op de Gearbest site.

Klik HIER om de MeCool M8S Pro L Android 7.1 Mediaplayer te bestellen!

MeCool M8S Pro L Android MediaplayerMeCool M8S Pro L Android Mediaplayer MeCool M8S Pro L Android Mediaplayer