Zoals je al hebt kunnen lezen in een van onze vorige berichten of op Facebook viert Gearbest haar 4e verjaardag! Op DEZE PAGINA kun je de eerste berichtgeving lezen met de daarbij behorende acties die deze maand actief zijn. In dit artikel gaan we nader in de de actuele en nieuwe acties op de actiepagina van Gearbest en daarna gaan we in op onze eigen Nederlands actiepagina op de Gearbest site met daar een paar exclusieve couponcodes die alleen voor Nederland gelden!

4e Verjaardag van Gearbest

Deze maand volgt de ene aanbieding de andere aanbieding snel op. Door de actiepagina goed in de gaten te houden mis je niets! Nu willen we twee producten apart benoemen die nu wel heel voordelig geprijsd zijn (tijdelijk) tijdens de verjaardagsactie. Het gaat deze keer om de Xiaomi Mi Notebook Air en de Aqara Temperatuursensor wat een leuke aanvulling is voor jouw Xiaomi Aqara Domotica project!

Gearbest 4th Anniversary

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3
Xiaomi Notebook Air 13.3De Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 is een prachtige laptop met zeer goede specificaties! Deze laptop is voorzien van een 13.3″ Full HD IPS display. Deze versie van de Mi Notebook Air is voorzien van 8GB DDR4 geheugen en heeft een 256GB SSD ingebouwd! Daarnaast draait de laptop op de Intel Core i5-7200U processor die een snelheid haalt tot 3.1GHz!! Daarmee is het design gewoon prachtig te noemen en is voorzien van de nodige aansluitingen (anders dan de MacBook Pro). Deze laptop is vanwege zijn formaat ideaal voor school, studie, maar ook voor het werk, onderweg of gewoon voor thuis op de bank! Tijdens de verjaardagsactie kost deze gave laptop geen €763, maar slechts €622,50 🙂

Klik HIER om naar de actiepagina te gaan!

Aqara Temperatuur- en Vochtigheidssensor
Aqara Temp sensorDit is weer zo’n leuke gadget dat een hele leuke aanvulling is op de Xiaomi Domotica producten. Deze sensor is super makkelijk toe te voegen via de Xiaomi Mi Home App en de Xiaomi Home Gateway. Deze heb je in dit geval wel nodig. De link naar de Gateway zullen we hieronder nog even publiceren. Met deze sensor wordt de informatie die je over je huis kunt verzamelen nog groter. Nu kun je ook de actuele temperatuur en vochtigheid in de gaten houden. Je kunt zelfs met deze sensor de actie starten (in combinatie met andere Xiaomi producten) dat automatisch de airco aan gaat, dat jij een bericht krijgt of dat de luifel automatisch naar beneden gaat. Tijdens de verjaardagsactie kost deze sensor geen €10,63 maar heb je hem al voor €6,93 !!

Klik HIER om naar de actiepagina te gaan!
Klik HIER om de Xiaomi Home Gateway te bestellen! (uit EU-Warenhuis voor maar €21)

Nederlandse actiepagina bij Gearbest

Al eerder hebben we verteld dat er een aparte pagina voor Nederland is aangemaakt op de Gearbest site. Het grote voordeel van onze eigen pagina is dat we daar coupons kunnen aanbieden die alleen voor de Nederlandse markt te gebruiken zijn. Dat betekend dus extra kans om leuke producten voor een nog leukere prijs te bemachtigen. LET OP: Iedere maandaag plaatsen wij 8 exclusieve couponcodes, alleen voor Nederland! Nu willen we twee van deze aanbiedingen alvast met jullie delen, waar een leuke korting op te krijgen is!

Xiaomi Mi A1 4GB/64GB AndroidONE Smartphone
Xiaomi MI A1 Black
Dé Smartphone als jij een telefoon wilt die gewoon ‘Stock Android’ is, zonder allemaal extra toepassingen waar jij niet om gevraagd hebt. Daarnaar is de Xiaomi Mi A1 een snelle, mooie en zeer volledige Smartphone! De Mi A1 is voorzien van een 5.5″ Full HD display, heeft 4GB geheugen en 64GB aan opslag (welke je ook nog kunt uitbreiden met een MicroSD geheugenkaart). Verder draait deze Smartphone op de snelle Snapdragon 625 8-Core processor @2.0GHz! Normaal kost deze telefoon nu €167,43 maar met onze couponcode (5 stuks beschikbaar) kun je hem al bemachtigen voor €147,73 🙂

CouponCode: NLMiA14G
Link: http://gearb.es/agEFp
Link Gearbest Nederland @Gearbest: http://gearb.es/HT61C

Xiaomi Huami Amazfit BIP Lite Smartwatch
Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite 1Dit is een Smartwatch waar al een hoop over is geschreven en waar men tot nu toe lovend over is! De Xiaomi Huami Amazfit BIP Lite is een Smartwatch met een prachtige design, bulten functies zoals: eigen GPS, hartslagmeter, stappenteller, slaapmonitor, notificaties van jouw Smartphone en een standby-tijd tot 45 dagen en nog veel meer! De normale prijs van deze Smartwatch is tijdens de verjaardagsactie al goedkoop met €52,52, maar met onze aparte NL-Coupon heb je hem al voor €41,03 (30 beschikbaar) !!

Couponcode: NLAMAZFIT
Link: http://gearb.es/LyIfr
Link Gearbest Nederland @Gearbest: http://gearb.es/HT61C

Hierbij hebben we de eerste twee exclusieve coupons vast met jullie gedeeld. Bekijk de Nederlands actiepagina voor de overige zes couponcodes! Daarnaast worden deze dus iedere week vervangen door nieuwe exclusieve NL-Coupons! Natuurlijk kun je ook onze Facebook pagina in de gaten houden voor de nieuwste een meest recente aanbiedingen. Zorg dat je ons volgt 🙂 Verder is het natuurlijk ook zinvol om onze verjaardagspagina actief te volgen …