Alleen al voor het design zou je deze phablet kunnen kopen; bezelloos design, bijna volledig glazen behuizing met metalen frame , en een nieuwe schermverhouding waardoor er een 6” scherm in een 5,5” behuizing past! Tel daar de (erg) goede specificaties bij op, en je hebt de Vernee mix 2!

Vernee is nog niet zo lang bezig met het produceren van smartphones, maar timmeren goed aan de weg met hun vorige modellen. Ondanks dat ze nog niet zo lang meedoen, komen ze nu echt met een prachtige en krachtige telefoon voor een spotprijs!

Vernee Mix 2 SmartphoneDe Vernee mix is ook de eerste telefoon met een UHD scherm van 6”. De beelden spetteren daardoor echt van je scherm af. En door de beeldverhouding van 18:9 (in plaats van 16:9) is het ook voor mensen met iets kleinere handen mogelijk om een groot scherm te hebben. De telefoon voelt daardoor ook compact aan, maar wel het voordeel van een groot scherm! Door het bezelloze design en de beeldverhouding, bestaat maar liefst 93% van de voorkant van je telefoon uit beeldscherm.

In de telefoon zit de nieuwere octacore Helios P25, een processor die speciaal gemaakt is om “dual camera” te ondersteunen,.  En niet geheel toevallig zitten deze ook op de mix 2. Achterop deze telefoon zitten twee 13mp camera’s van sony, deze zorgen samen met de ois (optical image stabilizer) voor schitterend strakke beelden, en ook het blurren van achtergrond is geen probleem voor deze goede camera’s. Voor de selfie fans onder ons, aan de voorkant kom je ook niets te kort; een 8mp front cam moet er voor zorgen dat alle duckfaces er haarscherp opkomen!

Qua geheugen en Ram kom je ook niets te kort; de telefoon heeft een geheugen (RAM) van 4GB, wat ruim voldoende is om supersnel en zonder haperen je dagelijkse dingen te doen en ook gamen is mogelijk op deze telefoon. De telefoon komt standaard met 64GB intern geheugen/opslag (ROM). Is dat niet voldoende voor je? Dan kan je het altijd nog uitbreiden met een microSD kaartje van max. 128GB, dit gaat dan wel ten koste van één van je simkaart slots.

Dankzij de processor die 25% zuiniger is dan zijn voorganger, en de grote (ingebouwde) 4200 mAh accu, is het makkelijk haalbaar om een hele dag te doen zonder opladen! Ter vergelijking, de Samung Galaxy S8+ heeft een 3500 mAh accu.

Een enorm pluspunt ten opzichte van sommige andere Chinese telefoons is wel dat de mix 2 de 800 band aanbiedt, wat ervoor zorgt dat er in Nederland op alle plekken 4G bereik is!

Verder heeft deze telefoon op de achterkant nog een vingerafdrukscanner, die in minder dan 0,1 seconden je telefoon ontgrendeld. De plaatsing kennen we natuurlijk ook van veel Xiaomi telefoons, en uit ervaring weten we dat dit heerlijk werkt!

De telefoon komt met Android 7.0. Vernee is bij zijn vorige modellen erg snel met updates, dus dat zal bij de mix 2 ook wel snor zitten.

Even een kort overzicht:

  • 6.0 ”scherm in een 5,5” behuizing!
  • Glazen behuizing met metalen frame
  • Android 7
  • Helio P25 Octa-Core @2,5Ghz
  • 4GB geheugen
  • 64GB opslag (uitbreidbaar met 128 GB)
  • Dual-Back camera (13MP + 5MP)
  • Dual-Sim & Dual-Standby
  • 4200mAh accu

Zoals je alleen al aan de samenvatting ziet, is dit een toptelefoon voor een onbegrijpelijk lage aanbiedingsprijs van €144.
Hij is leverbaar in zwart, en een toffe blauwe kleur! Voor deze prijs, en de high-end uitstraling van de telefoon, laat hij vrijwel alle concurrenten in deze prijsklasse achter zich!

Klik HIER om de Vernee Mi Mix 2 6.0″ 4GB/64GB Smartphone te bestellen!

Hoe kun je goed op de hoogte blijven en ons volgen?

Vernee Mix 2 SmartphoneVernee Mix 2 SmartphoneVernee Mix 2 SmartphoneVernee Mix 2 SmartphoneVernee Mix 2 SmartphoneVernee Mix 2 SmartphoneVernee Mix 2 SmartphoneVernee Mix 2 Smartphone