Epic Treasure Hunt

Er is weer een boel materiaal om over te schrijven. Met name de aankomende acties in de ‘Epic Treasure Hunt’ die vanaf 29 augustus van start gaat! Dit is een actieperiode dat opgedeeld is in 3 kleinere perioden met telkens weer gave aanbiedingen, leuke prijzen en coupons die goed zijn voor dikke kortingen! Al met al bijna 3 weken lang de beste prijzen!

  • 29 aug – 3 sept: Doe mee met onze Treasure Hunt met gave aanbieding en diverse games waar je mee gratis produkten mee kunt winnen!!
  • 3 sept – 10 sept: Let op! Onze Super Aanbiedingen kluis gaat open met super aanbiedingen en couponcodes met heel veel kortingen!
  • 10 sept – 17 sept: Het aftellen is begonnen … De laatste kans voor de mooiste aanbieding met hele grote kortingen!

Epic Treasure Hunt

We hebben een paar hoogtepunten verzameld die je allemaal tegen zult komen in de ‘Epic Treasure Hunt’:

  • Secret Wishing Pool Game: Win een gave Huawei P20 Smartphone of de Xiaowa Robot Cleaner!
  • App-Exclusive Game: Gebruik onze Gearbest APP en win de DJI RC Drone of de Xiaomi Mi Pad 4!
  • Coupon Bonanza: Verzilver coupons met een waarde van $50-$99 🙂 voor écht korting!
  • Triple Saver Combos: Betaal $9.99, $29.99 of $99.99 voor 3 gave gadgets. Echt voordelig inkopen op deze manier!
  • PayPal is Perfect: Maak gebruik van $5 – $50 extra korting met PayPal!
  • Mystery Treasure Bags: Beproef je geluk met onze Lucky Bags. Je weet niet 100^% zeker wat er in zit … Vanaf $0.99!
  • Cool Add-on Items: Bij elke order groter dan $60, voeg een ander product toe voor maar $1.99!

Nog niet genoeg gehad en nog steeds op zoek naar goede kortingen? Geen probleem! Houdt de site in de gaten en bekijk onze diverse actiepagina’s Hier kun je gewoon gadgets scoren tot 50% korting! Zo zijn er nog vele andere mooie aanbiedingen voor jou!

Verzending uit EU-Warenhuizen!

Het is al lange tijd mogelijk om ook producten te laten versturen uit een EU-Warenhuis. Het voordeel van verzending uit een EU-Warenhuis is dat je het product meestal al binnen een week in huis hebt, maar nog beter: zeer kleine kans op extra douanekosten! Sinds enige tijd is de benaming van de EU-warenhuizen aangepast op de site, waardoor het niet altijd even makkelijk is te herkennen of een product vanuit China of van de EU wordt verstuurd. Daarom hebben we hier nu even een artikel van gemaakt om dit uit te leggen. Daarnaast hebben we aan het einde nog een aparte promotiepagina met alleen maar producten uit één van de EU-warenhuizen 🙂

eu warehouse

Code op de Site EU-Warenhuis
Fast-07 Spanje
Fast-08 Polen
Fast-23 Tjechië
Fast-27 Engeland
Fast-29 Spanje
Fast-30 Frankrijk

 

 

 

Naast deze uitleg gaven we al aan dat er een aparte promotiepagina actief is. Hier vindt je alleen maar producten die verzonden kunnen worden uit een EU-Warenhuis! Neem eens een kijkje en wellicht zit er nog wat interessants voor je tussen! De promotiepagina kun je HIER vinden: http://gearb.es/TeUTo