Gearbest is contstant bezig om het Partner-programma (Affiliate Program) te verbeteren en nog aantrekkelijker te maken voor potentiële nieuwe partners! Zo heeft Gearbest nu de commissies die je kunt verdienen op de producten van $0.01 – $3.00 verhoogd! Dit wil zeggen, dat als jij via jouw affiliate-link een product verkoopt tussen de $0.01 – $3.00 dat je nu nog meer commisie krijgt. De verhoging is in 3 trappen gedaan:

Uitroepteken

  • Commissie verhoogd tot 50% voor producten van $0.01 – $1.00
  • Commissie verhoogd tot 30% voor producten van $1.01 – $2.00
  • Commissie verhoogd tot 20% voor producten van $2.01 – $3.00

Op zich lijkt dat niet veel, maar als jij 100x een product van $1.00 verkoopt = in totaal $100 aan omzet; daar krijg je dan $50 (!!) aan commissie voor terug! Dit is dus een spectaculaire verhoging en zo wordt het nog aantrekkelijker om de ‘goedkopere’ producten te promoten via jouw affiliate-links!

Een mooi voorbeeld van producten die een prijs hebben minder dan $1.00 kun je hier vinden: One Dollar Products

Het Partner-Programma van Gearbest is zeer intuitief opgezet en zeer makkelijk in het gebruik! Ook zijn er geen bepaalde voorwaarden waar je aan moet voldoen om mee te doen! Binnen twee minuten kun je al meedoen met het partner-programma en zelf beginnen om geld te verdienen! Schrijf je makkelijk in voor ons Partner-Programma!

Heb je hier nog vragen over, dan kun je altijd reageren op deze post 🙂