1. Beelink GT1 Ultimate Android 6.0 3GB/32GB Mediaplayer

Beelink GT1 Ultimate Android MediaplayerDe Beelink GT1 Ultimate is een mooie, maar vooral snelle en volledige Android 6.0 Mediaplayer! De Beelink GT1 Ultimate draait op een snelle Octa-Core AmLogic S912 processor met een snelheid van maximaal 2.0GHz. Standaard is er 3GB aan geheugen aan boord en 32GB aan opslag. Dit is meer dan voldoende om heerlijk te genieten van een spelletje, Social Media of een goede film of serie! Het voordeel van de Beelink GT1 Ultimate (en meeste andere recente Android Mediaplayers) is dat de Google Play Store standaard aanwezig is, waardoor je keuze hebt uit duizenden Apps! Installeer KODI (via Googe Play Store) en geniet van de meest recente films en series die er zijn! Jouw TV verandert in een slimme Android TV met tal van mogelijkheden op een maximale 4K-kwaliteit.

De Beelink GT1 Ultimate is nu ook verkrijgbaar vanuit het EU-warenhuis, dus geen risico op extra (douane)kosten en snel thuis (normaliter binnen 5 werkdagen)! Vanuit China kost deze Mediaplayer €64 en vanuit EU-warenhuis €71!

Klik HIER voor de Beelink GT1 Ultimate Android 6.0 TV Mediaplayer


2. Scishion V88 Pro Android 6.0 Mediaplayer

Scishion V88 Pro MediaplayerDe Scishion V88 Pro is de snellere versie van de Scishion V88 Android Mediaplayer. De Scishion V88 Pro is een Android 6.0 Mediaplayer met 1GB geheugen en 8GB aan opslag. Deze opslag kun je makkelijk vergroten door het plaatsen van een MicroSD geheugenkaart of een USB stick. Ook deze Mediaplayer is standaard voorzien van de Google Play Store en KODI is reeds geïnstalleerd. Dus uitpakken en lekker film of serie kijken uit het onuitputtelijke aanbod! De Scishion V88 Pro draait op de Quad-Core AmLogic S905x processor @1.5GHz. De Mediaplayer kan met gemak full HD films kijken en zelfs 4K content (mits de bron snel genoeg is). Dit is echt een instapmodel Mediaplayer die je voor ongeveer €30 al thuis hebt!

Klik HIER voor de Scishion V88 Pro Android 6.0 Mediaplayer


3. Sunvell T95Z Plus Android 6.0 Mediaplayer

T95z Android 6 Mediaplayer S912De Sunvell T95Z Plus is nog een Mediaplayer die zich ook onder de snellere versies mag scharen. De Sunvell T95Z draait op een Octa-Core AmLogic S912 processor @2.0GHz. Deze Mediaplayer heeft 2GB aan geheugen aan boord en 16GB aan opslag. Ook deze opslag is makkelijk te vergroten met een MicroSD geheugenkaart of USB-Stick. Er is Dual-Band WIFI aanwezig en ook nog een 1000Mbit netwerkverbinding, waardoor je vrijwel altijd voldoende snelheid hebt om alles te streamen! De Sunvell T95Z valt met name op door zijn gave uiterlijk. De behuizing zelf is al mooi, maar er zit ook nog een LED lichtbalk in verwerkt! Al met al een geschikte Android Mediaplayer voor zowel films en series (evt. via KODI) en voor games vanuit de Google Play Store. Real Racing 3 (in combinatie met een gamepad) werkt op hoge resoluties perfect! Deze Sunvell T95z kost ongeveer €51 vanuit China, maar is voor €63 ook leverbaar vanuit een EU-warenhuis!

Klik HIER voor de Sunvell T95Z Plus Android 6.0 Mediaplayer


4. Chuwi HiBox Mini-PC / Mediaplayer Android 5.1 + Win10

Chuwi HiBox MiniPC MediaplayerDe Chuwi HiBox Mini-PC / Mediaplayer zweeft er een beetje tussen. Is het nu een PC of een Mediaplayer? Eigenlijk is het gewoon allebei! Je kunt met deze Chuwi HiBox zelf bepalen welke omgeving je opstart. Je kunt kiezen voor de Windows 10 omgeving of voor de Android 5.1 omgeving. De Windows 10 omgeving is een volwaardige Windows 10 versie, waardoor deze Mini-PC ook als zodanig gebruikt kan worden. Geschikt om mee te internetten, (minder zware) games en emailen, brieven maken en alle dagelijkse dingen! De Android 5.1 omgeving is voorzien van de Google Play Store dus je kunt downloaden wat je wilt! Doordat de Chuwi HiBox ook als PC kan fungeren zit hier nogal zwaardere hardware in: Intel Atom X5-Z8350 Quad-Core processor, 4GB DDR3 geheugen en 64GB aan opslag! Dit is dus écht een multifunctioneel apparaatje waar je een hoop LOL aan kunt beleven! Nu voor €117 (tijdelijk in de FLASH SALE)!

Klik HIER voor de Chuwi HiBox Mini-PC / Mediaplayer met Android 5.1 én Windows 10


5. YUNDOO Y8 Android 6.0  4GB/32GB Mediaplayer

Yundoo Y8 Android 6.0 MediaplayerDe Yundoo Y8 is ongeveer het snelste wat je nu kunt krijgen op Android Mediaplayer gebied. Deze Yundoo Y8 is voorzien van maar liefst 4GB aan geheugen, waardoor deze Mediaplayer veel meer dingen tegelijk kan verwerken! Als je alleen KODI wilt gebruiken op de Android Mediaplayer, dan is deze versie een beetje overkill. Maar als je lekker snel wilt werken en af en toe ook wilt games, internetten en veel via de Google Play Store gaat installeren dan is dit dé Mediaplayer TO GET! Verder draait deze Yundoo Y8 op de nieuwe RockChip RK3399 chipset. Snelle 1000Mbit netwerkaansluiting, snelle AC-WIFI, Bleutooth en ga zo nog maar even door … Deze Yundoo Y8 is ook verkrijgbaar in een 2GB/16GB versie en kost dan €81. De snelle 4GB/32GB versie kost €115!

Klik HIER voor de Yundoo Y8 Android 6.0 4GB/32GB High-End Mediaplayer