Deze keer net even een ander soort artikel. In dit artikel gaan we in op een 3-tal verschillende Robot Stofzuigers die nu in het EU-warenhuis van Gearbest liggen. Niet heel spannend, maar wel dat deze allemaal vanuit een EU-warenhuis geleverd worden. Hierbij heb je dus géén risico op extra kosten bij de douane (BTW / invoerrechten / administratiekosten)!! Daarnaast is een levering vanuit een EU-warenhuis ook nog eens heel snel. Meestal heb je de bestelling binnen 5 (werk)dagen al thuis! Voor al deze 3 Robot Stofzuigers hebben wij een Coupon beschikbaar, zodat je hem nog voordeliger kunt bestellen 🙂


iLife V5 Robot StofzuigeriLife V5 Robot Stofzuiger van €108,64 voor €101,45

De Chuwi iLife V5 Robot Stofzuiger is een intelligente stofzuiger die vol zit met sensoren. Hij ziet waar de muur en meubilair staat en zal die ontwijken, zodat die niet overal tegen aan botst. De robot is voorzien van 2 borstels en nog een aparte doek om veel vuil om te vangen. De LED’s op de Stofzuiger geven duidelijk de status aan en de accu. Bekijk de productpagina voor meer info over de iLife V5 Silver Robot Stofzuiger!

CouponCode: ILIFEV5EU

Klik HIER om de iLife V5 Robot Stofzuiger te bestellen!


iLife V7 robot stofzuiger iLife V7 Robot Stofzuiger van €136,85 voor €127,26

De iLife V7 is het grotere broertje van de iLife V5. Met name is deze V7 versie stiller dan de V5. De iLife V7 is voorzien van een grote 2600mAh accu, waardoor die wel tot 2 uur achter elkaar door kan zuigen. Deze versie kan bestuurd worden via Bluetooth op jouw Smartphone of Tablet! Een ander voordeel van deze iLife V7 is dat die in verhouding tot andere Robot Stofzuigers heel stil is. Zie productpagina voor meer info!

CouponCode: ILIFEVEU

Klik HIER om de iLife V7 Robot Stofzuiger te bestellen!


Chuwi iLife X5 Robot StofzuigeriLife X5 Smart Robot Stofzuiger van €122,91 voor €115,69

De Chuwi iLife X5 is nét een andere serie dan de V-serie, maar het doel is hetzelfde 🙂 Ook de iLife X5 Robot Stofzuiger is zeer stil, maar heeft wel een hele goede zuigkracht. Daarnaast is deze Robot Stofzuiger ook in staat om zowel ‘nat’ als  ‘droog’ te werken. Met andere woorden: hij kan stofzuiger, maar ook dweilen!! Deze stofzuiger is geschikt voor ruimtes met een oppervlakte tot 180m2! Via onderstaande link kom je op de productpagina waar nog veel meer info, inclusief filmpjes, te vinden is!

CouponCode: ILIFEX5EU

Klik HIER om de iLife X5 Robot Stofzuiger te bestellen!