Ja, waar zullen alle electrische tandenborstels gemaakt worden? Ja, wij vermoeden dat het overgrote deel van de electrische sonische tandenborstels uit China komen! 🙂 We kennen de Xiaomi Soocas X3 al als veelverkochte tandenborstel in Nederland, maar we hebben nog een aanrader! De Oclean SE Sonische Tandenborstel!

OClean SE tandenborstel

De Oclean SE tandenborstel bult ook weer van de technische hoogstandjes en er zit nogal meer in de huidige tandenborstels dan dat je aan de buitenkant zou verwachten. De Oclean is ook een zogenaamde Smart tandenborstel, want je kunt hem koppelen aan jouw Smartphone via de App en zo nog meer zinnige informatie over jouw tandenpoestbeurt te weten te komen 🙂 Deze tandenborstel is een sonische variant, dus hij trilt niet echt, maar vibreert. Dit doet de Oclean SE met ongeveer met 27.600 – 40.000 vibraties per minuut. Deze tandenborstel kent ook een aantal programma’s voor diverse doeleinden. Zo is er bijvoobeeld een aparte ‘Whitening’ stand om de tanden witter te krijgen.

OClean SE tandenborstel

De Oclean SE Sonische Tandenborstel wordt geleverd in een makkelijke box om mee te nemen, zonder dat je hem kunt beschadigen. Dit is gewoon een goede tandenborstel voor een zeer interessante prijs! Wij hebben nu tijdelijk een couponcode actief voor deze tandenborstel, waardoor je hem nu al hebt voor €41 🙂

Gebruik couponcode: GB$HBZsejkd

Klik HIER om de Oclean SE Sonische Tandenborstel te bestellen of meer info te lezen …

OClean SE tandenborstel OClean SE tandenborstel OClean SE tandenborstel