Xiaomi heeft een nieuwe versie uitgebracht van de RoidMi! De Xiaomi RoidMi 3S (international version) is zo’n gadget die eigenlijk in iedere auto zou moeten zitten. Dit is écht een multifunctioneel apparaatje die super handig is. De volgende functies zitten hierin:

  • Dual-USB poorten om apparaten / telefoon op te laden (max. 2.4A)
  • Bluetooth bellen via jouw autoradio + speakers!
  • Kraakhelder muziek streamen vanaf jouw Smartphone naar de autoradio
  • Past nu in iedere auto (mits er een 12V aansluiting is …)

Met bovenstaande samenvatting hebben we eigenlijk alles al verteld, maar we gaan er nog even dieper op in 🙂

Xiaomi RoidMi 3S

Autolader
De RoidMi 3S is voorzien van 2 verlichte USB-poorten. Deze kunnen beide gebruikt worden om jouw apparaten en Smartphone (snel) te laden. Voordeel om het laden te doen via bijvoorbeeld deze RoidMi 3S is dat deze vaak veel sneller jouw device kan laden dan bijvoorbeeld een ingebouwde USB-poort in jouw auto. Je zult zien dat jouw telefoon eerder vol is met deze lader! Daarnaast natuurlijk de luxe dat je gelijk 2 apparaten kan opladen…

Handfree bellenXiaomi RoidMi 3S
Een ander leuk bijkomend iets is dat je via deze Xiaomi RoidMi 3S ook handsfree kunt bellen. Je kunt jouw Smartphone via Bluetooth koppelen aan de RoidMi 3S. Deze maakt vervolgens via de App een kraakheldere verbinding met jouw autoradio, waardoor je gewoon kunt bellen via jouw autoradio! Ook als deze dus niet standaard is voorzien van Bluetooth.

Muziek streamen
En dan is er nog een leuke extra feature, die wij zelf ook veel hebben gebruikt, en dat is de mogelijkheid om muziek te streamen vanaf jouw Smartphone naar de autoradio. Dus ook als jouw autoradio niet direct kan verbinden met jouw Smartphone, dan kan dit een gave oplossing zijn. Via de RoidMi App maak je verbinding met de autoradio (FM-frequentie). De App zoekt de meest geschikte frequentie op en geeft dit door via de App. Als je de autoradio afstemt op die frequentie kun je kraakhelder alle muziek streamen! Dus Spotify, Youtube, SoundCloud of muziek wat op jouw Smartphone staat direct luisteren via de speakers van de auto 🙂

Daar waar de RoidMi 2S nog niets geschikt was voor iedere 12V aanlsuiting is dat met de RoidMi 3S anders. Deze heeft een andere aansluiting gekregen, waardoor deze wel in iedere auto en 12V-aansluiting past.

De RoidMi 3S is nu in de promotie, waardoor je er nu al een hebt voor maar €12,43 🙂

Klik HIER om de Xiaomi RoidMi 3S direct te bestellen!

Xiaomi RoidMi 3S Xiaomi RoidMi 3S