We hebben weer 2 hele gave producten voor je geselecteerd, die nieuw, bijzonder, mooi en nu ook nog eens voordelig geprijsd zijn! In dit artikel gaan we nader in op de Umidigi Z2 Pro Smartphone en de Teclast F5 laptop met een beeldscherm dat je 360° kunt draaien!

Umidigi Z2 Pro 6GB/128GB Smartphone

Umidigi Z2 Pro Smartphone

Laten we beginnen met de Umidigi Z2 Pro. Dit is een nieuwe smartphone welke leverbaar is in 2 varianten. De Z2 Pro en de Z2 Pro Ceramic. In principe dezelfde telefoons, alleen de behuizing is anders. De Ceramic versie wordt overigens nu tijdelijk geleverd met een gratis draadloze lader. Gaaf aan de Umidigi Z2 Pro is dat deze ook een keer in een zeer originele kleurstelling leverbaar is. De ‘Twilight’ versie loopt over in kleur, dus eens wat anders dan zwart of andere uni-kleur. Natuurlijk is er ook een strakke zwarte versie leverbaar. De Umidig Z2 Pro is voorzien van een 6.2″ Full HD+ beeldscherm met een ‘Top Notch’. Qua specificaties heb je hier een echt snelle telefoon. Er zit een snelle Helio P60 8-Core processor in, heeft 6GB aan geheugen en 128GB aan opslag. Voldoende voor alle foto’s, muziek en series voor onderweg!

Umidigi Z2 Pro Smartphone

De Umidigi Z2 Pro heeft nog een paar aardige zaken meegekregen zoals een quad-camera. Er zijn aan de achter 2 camera’s (16MP + 8MP), maar aan de voorkant zijn er ook 2 aanwezig met dezelfde specificatie. Dit om nog mooiere foto’s en selfies te maken. Verder ondersteund deze Smartphone het draadloze laden. Een ander voordeel van deze telefoon is dat alle veel gebruikte Nederlands 4G-banden aanwezig zijn, de Nederlandse taal gewoon selecteerbaar is en dat de telefoon draait op de nieuwste Android 8.1 versie. Met andere woorden een hele mooi, complete en snelle Smartphone. De Umidigi Z2 Pro kost nu tijdelijk €261 (en de Ceramic versie kost nu tijdelijk €313)!!

Klik HIER om naar de Umidigi Z2 Pro actiepagina te gaan!

Teclast F5 Laptop

En dan hebben we ook nog de Teclast F5 laptop. Deze valt op door het 11.6″ scherm dat 360° kan draaien. Hierdoor kun je hem dus op meerdere manieren gebruiken. Gewoon als laptop, maar ook als tablet. De Teclast F5 is voorzien van een 11.6″ Full HD touchscreen en draait op Windows 10. Er is standaard maar liefst 8GB aan geheugen aanwezig en er zit een 128GB SSD-schijf in. De laptop draait op een Intel ‘Gemini Lake’ N4100 4-Core processor! Hiermee is deze laptop geschikt voor vrijwel alles wat je kunt bedenken. Voor op school, de studie, op de bank of zelfs voor het werk of onderweg is dit een hele gave laptop!

Teclast F5 laptop

Verder is alles aanwezig op de laptop. Dual-Band WIFI (2.4G+5G), Bluetooth, HDMI-Out om een extra monitor aan te sluiten en zelfs de nieuwste USB-C aansluiting om extra apparaten aan te sluiten! In totaal weegt deze laptop nét één kilo, dus super handzaam!

Op moment van schrijven krijg je er zelfs een gratis een USB-HUB en een koptelefoon bij! Tijdens de promotie kost de Teclast F5 360° laptop slechts €287.

Klik HIER om naar de Teclast F5 actiepagina te gaan!