Er is weer een leuke actie gaande! Je krijgt nu bij een 8-tal verschillende Xiaomi Smartphones een gratis Xiaomi Mi Band 3 🙂 Je moet er wel snel bij zijn, want de actie is tijdelijk en er is een maximaal aantal Mi Bands 3 weg te geven. In totaal geeft Gearbest er 2000 weg, dus op zich heb je wel kans !!

De Xiaomi Mi Band 3 is de opvolger van de zeer veel verkochte Mi Band 2. Dit is een simpele Smartwatch met een OLED display, maar geeft jouw duidelijk inzicht in jouw activiteiten zoals het aantal stappen, calorieverbruik, hartslag en nog meer. Daarnaast geeft de App, mits gekoppeld aan de Mi Band 3 ook nog eens inzicht in jouw kwaliteit van slapen. Daarnaast is de Mi Band 3 ook nog waterdicht! Op dit moment kost deze nieuwe Mi Band 3 €25, maar nu dus gratis te krijgen 🙂

Zo kun je kiezen uit de duurdere High-End versies zoals de Xiaomi Mi 8 Smartphone, maar ook de nieuwste Mi A2 en de Xiaomi Redmi S2 komen in aanmerking voor de gratis Mi Band 3! Vooral de nieuwe Mi A2 is erg interessant, dit is namelijk een Stock Android Smartphone. Dus geen Chinese Apps erop en alleen Google Android 8. Voorzien van 4GB geheugen en 64GB opslag en draaiend op de snelle Snapdragon 625 maakt dit een zeer interessante keuze voor maar €189!

Klik HIER om gebruik te maken van deze actie !!

Gratis Mi Band 3