Yes, weer een feestje, oftewel een goed excuus voor Gearbest om een heleboel aanbiedingen onze kant op te gooien!! Het is 13 maart 5 jaar geleden dat Gearbest is begonnen als webshop en is nu uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige webshops!

Zoals we al aangaven is Gearbest begonnen in 2014 en hier een paar leuke weetjes:

  • 40.000.000 (ja, 40 miljoen) geregistreerde gebruikers wereldwijd
  • 218e site op de Alexa rankings
  • Staat in de top 30 van grootste webshops ter wereld

Met deze verjaardag die gevierd gaat worden, starten de activiteiten op 13 maart! Er zijn twee fasen ingebouwd:

  • 13-19 maart: Runner Up Period
  • 19-23 maart: Main Event

Gepaard met deze 5e verjaardag heeft Gearbest de complete huisstijl aangepast en doorgevoerd op de site! Daarnaast is er nu ook een nieuw en herkenbaar logo geïntroduceerd!

Gearbest LOGO NEW

Er zijn een paar zaken die je goed in de gaten kunt houden om de mooiste deals te scoren:

1. 24 Hour Flash Sales
De naam zegt het al. Er zijn leuke Flash Sales, waarbij een product tijdelijk voor een interessante prijs te krijgen is. Na die 24 uur is die aanbieding afgelopen, maar worden er weer nieuwe aanbiedingen / Flash Sales actief! Dit gaat zo door 😀 Goed in de gaten houden dus. Wel kun je zien welke aanbiedingen er gaan komen 🙂

2. Non-Electric Gadget Craze
Yep, aanbiedingen zonder stekker of accu! In diverse categorieën komen leuke aanbiedingen voorbij, met dikke kortingen tot 20% als je er 2 koopt. Koop je 3 van de geselecteerde producten krijg je zelfs 30% korting. En let op, hier zitten hele leuke aanbiedingen tussen!

Gearbest LOGO NEW3. Ultra Deliver Deals
Dit is de promotie en aanbiedingen uit de diverse lokale warenhuizen! Voordeel: je hebt binnen 5 werkdagen jouw bestelling al binnen! Daarnaast is hier een gave actie: Iedereen komt in aanmerking voor deze kortingen: $5 korting bij een bestelling > $55, $15 korting bij een bestelling > $150!! Mooi meegenomen en hoef je niets voor te doen met couponcodes enzo! 🙂

4. Deposit Expansion
Hier koop je écht de mooiste gadgets voor prijzen die je nog niet eerder hebt gezien. De constructie. Je ziet een gave deal. Je betaald eerst een klein deel en daarna de rest tot de prijs van de deal die jij hebt gezien / gekocht is bereikt. In totaal krijg je hier dikke kortingen op heel veel verschillende producten tegen bodemprijzen!

De actiepagina’s zijn nog niet actief, maar zodra ze er zijn zullen we deze natuurlijk met jullie delen!

Onze Actie:
Koop je in de actieperiode een artikel bij Gearbest via onze links met een waarde €142 / $150, dan storten wij €5 op jouw PayPal account! Wij kunnen de bestelde orders zien, maar niet herleiden naar de persoon, dus je moet het wel bij ons aangeven! De uitbetaling is ongeveer 2-3 week ná de bestelling.
Opmerking: Als wij de order niet in onze bestellijst zien, is de bestelling (helaas) niet (goed) via onze link gegaan en kan er dus ook geen €5 gestort worden…

Volg ons, om niets te missen!

Gearbest 5 jaar birthday