Gearbest bestaat 4 jaar! En dat wordt gevierd met een heel groot aantal acties, promoties en mooie aanbiedingen! De periode dat wij feest vieren is van 20 maart tot en met 9 april. In deze periode is het zinvol om deze pagina in de gaten te houden en natuurlijk onze facebook pagina! Daarnaast hebben we een aparte Nederlandse pagina actief gemaakt alleen voor onze Nederlandse klanten! Hier kun je aanbiedingen en couponcodes vinden voor de mooiste artikelen!

De actieperiode is opgedeeld in 3 fasen:

  • Party Countdown (20 maart – 26 maart)
  • Your unbeatable prices (26 maart  – 2 april)
  • Gearbest gives Thanks (2 april – 9 arpil)

Party Countdown (20 maart – 26 maart)
Tijdens de eerste fase komen er veel verschillende acties voorbij. Je kunt in deze fase rekenen op hele hoge kortingen op onze producten, Couponcodes waardoor sommige producten écht goedkoop zijn, Flash Sales, een Lucky-Win loterij. Daarnaast zijn de bekende Lucky Bags ook weer beschikbaar! Dit zijn producten waar we niet laten zien wat erin zit. De waarde die je ervoor betaald is zeker de moeite waard voor wat je krijgt! Altijd spannend 🙂 Verder hebben we Coupons voor onze klanten die al lang via Gearbest hun gadgets kopen! Al met al een mooie eerste fase waar je heel veel aanbieding en acties voorbij zult zien komen! Veel van de aanbieding zul je ook via de Facebook pagina voorbij zien komen, dus zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook! Let op: deze aanbiedingen zijn beperkt geldig en de voorraad gaat soms heel hard, waardoor je soms snel moet acteren op de juiste aanbieding 🙂

Your unbeatable prices (26 maart  – 2 april)
De tweede fase staat ook weer in het teken van de beste aanbiedingen voor jou! Blijf bij de computer en houdt onze coupons in de gaten voor extra kortingen, maar wees er snel bij, want het aanbod is beperkt! Daarnaast volgen ook in deze fase vele Flash Sales met hele leuke kortingen. Verder kun je meedoen met onze ‘Easter Egg Game’ waar je gewoon kans hebt om de Chuwi Hi 8 Air tablet PC kunt winnen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer acties actief op de promotiepagina’s. Nog een reden om ook in deze fase ons goed te volgen!

Gearbest gives Thanks (2 april – 9 arpil)
Onze verjaardagspromotie eindigt met de ‘Gearbest Gives Thanks’ fase. Hier vertellen we nog niet teveel over, dus laat je verrassen. We kunnen al wel verklappen dat het zeker de moeite waard is om deze fase goed in de gaten te houden. Ook is in deze laatste fase een aparte omgeving beschikbaar met alleen maar aanbiedingen voor $0.99, waar je hele leuke gadgets kunt scoren voor een hele leuke prijs!

Gearbest 4e verjaardag

Naast de bovenstaande fasen die er zijn tijdens onze verjaardag hebben we een aantal actiepagina’s waar je in één oogopslag de mooiste aanbiedingen en couponcodes kunt vinden of kunt meedoen aan de Lucky Draw (loterij) waar je gratis aan mee kunt doen en een Umidigi S2 Lite kunt winnen! Hieronder hebben we de belangrijkste pagina’s voor je verzameld, zodat je niets hoeft te missen. Nog een leuke actie die je zeker goed moet onthouden zijn de couponcodes met extra kortingen voor de hele site! Hiervoor hebben we 3 gave Couponcodes:

  • $3 (€2,43) korting op bestellingen boven $50 (€40,52)
  • $8 (€6,48) korting op bestellingen boven $100 (€81)
  • $20 (€16,21) korting op bestellingen boven $200 (€162)

De couponcodes voor bovenstaande kortingen kun je HIER terugvinden op onze ‘Mega-Voucher’ actiepagina!

De hoofdpagina van alle acties kun je HIER vinden. Op deze pagina staan ook de links naar de andere actiepagina’s, zodat je alles makkelijk bij elkaar hebt en dus niets hoeft te missen! Gewoon op onderstaande plaatje klikken werkt natuurlijk ook om direct te kijken of je wat gaafs kunt vinden…

Gearbest 4e verjaardag

Zoals we al eerder aangaven, kun je ook meedoen met onze ‘loterij’. Op deze pagina maak je gewoon kans om vele prijzen te winnen. Je hebt kans om een Ulefone U Pro, Chuwi Hi8 Air Tablet PC of een van de andere Smartphones te winnen (1e prijs). Daarnaast kun je 3D-printers winnen, Mediaplayers, Laptops, Smartwatches en nog veel meer! Nog leuker is dat je gewoon gratis mee kunt doen zonder dat je bijvoorbeeld eerst iets moet kopen. Wel kun je extra kansen ‘verdienen’ door onze promotie te delen! Via DEZE pagina ga je gelijk naar de loterij 🙂


Om niets te missen van nog veel meer aanbiedingen en couponcodes is het aan te bevelen om ook onze ‘Facebook Pagina ‘Gearbest Nederland’ in de gaten te houden en deze te volgen. Deze wordt dagelijks voorzien van  de leukste en beste deals!