Smartphones, tablets en Mediaplayers zijn al vaak voorbij gekomen. Daar gaan we nu dan ook maar eens de laptops / notebooks aan toevoegen. Je bent ze vast ook al wel eens tegen gekomen op onze Facebook-pagina, de aanbiedingen van diverse laptops … Maar hier dan nu maar eens een verzamelartikel waar we diverse merken en modellen (al lijken ze allemaal op elkaar) de revue zullen passen. We gaan een aantal laptops / notebooks bij langs en wel de volgende:

  • Yepo 373A 13.3″ 6GB/128GB notebook
  • Daysky A3 14.1″ 8GB/128GB SSD + 1TB HDD Notebook
  • CUBE Thinker 8GB/256GB SSD Notebook
  • CHUWI LapBook 12.3″ 6GB/64GB Notebook
  • Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6″ 16GB/256GB Intel Core i7
  • MSI GL62M 7REX Gaming laptop 15.6″ 8GB/1TB Intel Core i7

Bovenstaande notebooks varieren in prijs, maar ook in specificaties. Alle zijn trouwens prima geschikt, ook de goedkoopste, voor de studie, werk of gewoon voor thuis! Om de plaatjes van de laptops goed te zien kun je er op klikken om een grote afbeelding te zien!


Yepo 737A 13.3″ 8GB/128GB Notebook
Yepo 737A laptop NotebookDe Yepo 737A is een notebook die erg veel op de Apple MacBook lijkt, maar dat geldt ook voor de andere modellen die je verderop tegen gaat komen. Dit is in dit geval alleen maar positief, want daardoor zien deze notebooks er gewoon super goed uit. De Yepo 737A is een 13.3″ notebook en heel een Full HD IPS LED display. Er zit een Intel Celeron N3450 Quad-Core processor in, die een snelheid kan halen tot 2.5GHz. Deze laptop is voorzien van 6GB DDR3 geheugen en heeft een opslag van 128GB eMMC. Deze opslag is trouwens makkelijk uit te breiden door het plaatsen van een MicroSD geheugenkaart van maximaal 128GB of je kunt er zelfs een extra eMMC drive inzetten van 128GB. Ook kun je het geheugen nog uitbreiden tot maximaal 8GB. Deze uitbreidingsmogelijkheden zie je niet vaak bij de ‘goedkopere’ laptops. De laptop draait op Windows 10 en is al geïnstalleerd! Verder is er een camera aanwezig, Bluetooth en WIFI, dus mogelijkheden genoeg met de Yepo 737A. Deze laptop is nu tijdelijk in de aanbieding met onze couponcode van €264 voor maar  €204,08 🙂 Gebruik Couponcode: YEPO128 op de afrekenpagina. Meer info over de laptop is via onderstaande link te vinden! PS. nu #Gratis verzending via Priority Line (meeste veilige keuze, met minste pakkans door de douane (geen garantie).

Klik HIER om de Yepo 737A 13.3″ 6GB/128GB te bestellen!


Daysky A3 14.1″ 8GB/128GB Notebook
Daysky A3 laptop notebookNog een erg mooie laptop die ook qua specificaties erg goed mee kan komen voor een leuke prijs! Ook deze lijkt er veel op de Apple MacBook en ziet er gaaf uit. Daarbij komt ook nog eens dat dit een super-slank model is, waardoor deze Daysky A3 laptop makkelijk mee te nemen is. De Daysky A3 is voorzien van een 14.1″  16:9 Full HD LED display. Deze laptop is voorzien van 8GB geheugen en een 128GB SSD drive. Daarnaast is er ook nog eens een 1TB (1000GB) harde schijf aanwezig. De SSD is hierbij ideaal om de laptop heel snel op te laten starten en de extra 1000GB perfect voor de nodige opslag! Ook deze laptop heeft een camera aan boord, WIFI en Bluetooth. De Daysky A3 draait op de Intel Celeron J3455 4-Core processor! Ook makkelijk is de HDMI-aansluiting, zodat je deze laptop makkelijk aan kunt sluiten op een extra monitor of op de TV. Windows 10 (Engels) is standaard geïnstalleerd. Als je Nederlands wilt, dan kun je die gewoon via Windows Update downloaden 🙂
Ook voor de Daysky A3 laptop hebben we een couponcode. Daarmee kost deze laptop geen €339 maar €272 !! Gebruik couponcode: DayskyA3 voor de extra korting op de afrekenpagina. Meer info over deze laptop is wederom via onderstaande link te vinden. PS. nu #Gratis verzending via Priority Line (meeste veilige keuze, met minste pakkans door de douane (geen garantie).

Klik HIER om de Daysky A3 13.3″  8GB/128GB +1TB te bestellen!


Cube Thinker 3K 13.5″ 8GB/256GB Notebook
Cube Thinker notebook laptopDe Cube Thinker valt ook gelijk weer op door twee dingen. Allereerst lijkt ‘ie wel wat op een MacBook 🙂 Maar daarnaast is de display iets wat écht opvalt. De Cube Thinker is voorzien van een 3K 13.5″ IPS LED display met een resolutie van 3000×2000 pixels. Hierdoor is deze laptop qua beeld nogal een stuk scherper dan de Full HD varianten. Naast deze goede display is de rest van de Cube Thinker ook gewoon lekker te noemen! De Cube Thinker wordt aangedreven door de 7e generatie Intel Core M3-7Y30 processor en heeft standaard 8GB DDR3 aan geheugen aan boord. Ook qua opslag heb je hier voldoende aan. Er is namelijk een 256GB SSD ingebouwd. Ook deze laptop heeft een camera ingebouwd van 2.0MP (waar de vorige twee besproken laptops 0.3MP camera’s hebben). Bluetooth is aanwezig en deze keer ook Dual-Band WIFI (2.4G + 5G0, waardoor je nog sneller internettoegang hebt via WIFI. Ook is er USB-C en USB 3.0 aanwezig en een ingebouwde fingerprint-scanner in de touchpad 🙂
Al met al een hele volledige, snelle en mooie laptop! De Cube Thinker is tijdelijk in de Flash Sale en kost nu €459 🙂 Meer info over deze laptop is wederom via onderstaande link te vinden. PS. nu #Gratis verzending via Priority Line (meeste veilige keuze, met minste pakkans door de douane (geen garantie).

Klik HIER om de Cube Thinker 3K 13.5″ 8GB/256GB te bestellen!


CHUWI LapBook 12.3″ 6GB/64GB Notebook
Chuwi LapBook 12.3 laptop notebookChuwi komen we vaker tegen als merk. Chuwi is namelijk ook erg sterk in de tablets, die je met bijbehorend toetsenbord kunt omtoveren tot een laptop. De Chuwi LapBook lijkt sprekend op de eerste twee besproken laptops; lijkt dus ook op de Apple Macbook. Deze Chuwi LapBook is voorzien van een kleiner 12.3″ IPS LED display, maar wel met een hele goede resolutie, namelijk 2736 x 1824 pixels. Daarmee dus scherper dan de Yepo 737A en de Daysky A3 Notebooks. Door het kleinere formaat is deze laptop wel ideaal om mee te nemen in de trein, school of werk! De Chuwi Lapbook 12.3 draait ook op een Intel processor en wel de Intel Celeron N3450. De Chuwi is voorzien van 6GB aan geheugen en 64GB aan opslag. Deze opslag is natuurlijk uit te breiden middels een MicroSD geheugenkaart. Verder heeft deze laptop 1x USB 3.0 + 1x USB 2.0 sloten aanwezig en een HDMI-aansluiting om een monitor of TV op aan te sluiten. Wederom is er een camera, Bluetooth en WIFI aanwezig op deze laptop.
De Chuwi LapBook 12.3 kost normaliter €250,85, maar met onze couponcode nu tijdelijk €237,24 🙂 Gebruik couponcode: GBTPC28 op de afrekenpagina voor de extra korting! Meer info over deze laptop is wederom via onderstaande link te vinden. PS. nu #Gratis verzending via Priority Line (meeste veilige keuze, met minste pakkans door de douane (geen garantie).

Klik HIER om de CHUWI LapBook 12.3″ 6GB/64GB Notebook te bestellen!


Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6″ 16GB/256GB
Xiaomi Mi Notebook ProEigenlijk past deze Xiaomi Mi Notebook Pro niet helemaal in het rijtje, maar toch, het is en blijft een laptop! De specificaties van deze laptop zijn echter high-end vergeleken tot de bovenstaande laptops. Daarbij komt wel dat de prijs een stuk hoger is. Maar ook voor de Mi Notebook Pro hebben we een Couponcode 🙂 De Xiaomi Mi Notebook Pro is voorzien van een Intel Core i7-8550U Quad-Core processor en haalt snelheden tot 4.0GHz! Daarnaast is er standaard 16GB DDR4 aan geheugen aanwezig en een 256GB SSD drive. Met bovengenoemde specificaties heb je het dus over een écht lekker snelle laptop! De Xiaomi Mi Notebook Pro is voorzien van een 15.6″ Full HD IPS LED scherm en heeft een snelle grafische kaart ingebouwd, zodat je er ook een spelletje op kunt spelen 🙂 Het uiterlijk lijkt wederom erg op Apple, maar deze keer op de Apple MacBook Pro ‘Space Grey’, dus ziet er erg gelikt uit! Wel heeft deze laptop nogal wat meer aansluitmogelijkheden in vergelijking tot de Apple tegenhanger! Er zijn namelijk 2x USB3.0 aansluitingen én 2x USB-C aansluitingen, HDMI-aansluiting en nog een SD-Slot voor de extra opslagmogelijkheden 🙂 Normaliter kost deze Xiaomi Mi Notebook Pro €1192, maar met onze couponcode heb je hem voor €935!! Daarmee heb je heel veel laptop voor een hele scherpe prijs! Gebruik couponcode: MI16GSP op de afrekenpagina voor de extra korting! Meer info over deze laptop is wederom via onderstaande link te vinden. PS. nu #Gratis verzending via Priority Line (meeste veilige keuze, met minste pakkans door de douane (geen garantie).

Klik HIER om de Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6″ 16GB/256GB te bestellen!


MSI GL62M 7REX Gaming laptop 15.6″ 8GB/1TB
MSI GL62M 7REX Gaming laptopWe eindigen onze lijst met een veel bekender merk (voor velen). MSI heeft zeer recent een hele lijn Gaming-Laptops uitgebracht en deze zijn dus ook heel voordeling in China te kopen (ja, met internationale garantie)! Helemaal met de Couponcode die wij hebben voor deze laptop 🙂 In Nederland is deze laptop ook verkrijgbaar, en kost €1199 volgens Tweakers .. Bij ons met coupon slechts €764,47 🙂 Dat scheelt nogal, of niet dan ?? De MSI GL62M 7REX is een 15.6″ Full HD laptop en draait op de snelle Intel Core i7-7700U Quad-Core processor. Daarnaast is er standaard een Nvidia Geforce GTX1050Ti videokaart geïnstalleerd, waardoor je heerlijk kan gamen met deze laptop! Aan geheugen is er standaar 8GB DDR4 aanwezig, wat je zelf nog kunt uitbreiden tot maximaal 32GB! Deze versie heeft een 1TB (1000GB) harde schijf ingebouwd, dus ruimte genoeg voor de games. Verder is alles aanwezig, zoals Bluetooth, Dual-Band WIFI, HDMI, Mini DisplayPort, USB en SD-Slot voor extra opslag. Ja, je kunt op deze laptop meerdere extra beeldschermen aansluiten!
De prijs hebben we al genoemd. Met de Couponcode: MSI1252IT kost deze super laptop tijdelijk maar €764 🙂 PS. nu #Gratis verzending via Priority Line (meeste veilige keuze, met minste pakkans door de douane (geen garantie).

Klik HIER om de MSI GL62M 7REX 15.6″ Gaming Laptop te bestellen!