Gearbest heeft met enige regelmaat exclusieve promotiepagina’s. Vaak gekoppeld aan een thema. Op deze manier wordt een bepaalde categorie of bepaalde merk extra gepromoot en worden er zeer interessante kortingen gegeven op deze producten! Zo is er nu de #1 Exclusive Brands Sale 🙂 Een actiepagina vol met aanbiedingen en Flash Sales en nu ook nog gecategoriseerd per merk. Zo kun je onder andere leuke kortingen krijgen op Alfawise (Mediaplayers, Beamers en nog veel meer), GoComma (vooral stroom-gerelateerde zaken en adapters), Excelvan (o.a. bekend van beamers en verlichting), UTorch (supersterke zaklampen en LED verlichting) en nog een apart onderdeel met couponcodes!!

fb banner exclusive brands

De meeste producten op deze actiepagina hebben een beperkte voorraad, dus dit kan snel op zijn. Daarnaast is wel duidelijk aangegeven hoeveel er nog op voorraad zijn.

GoComma Fly TrapSuper leuk, maar vooral nuttig, is bijvoorbeeld de GoComma Electric Fly Trap. Ja, in deze tijd van het jaar zijn er genoeg vliegen te vinden in en om huis. Met name het deel IN huis is minder fijn. Je kunt ze natuurlijk vangen met die plakstrips, elektrocuteren met zo’n lamp of ze netjes vangen met deze leuke gadget. Tijdens de promotie kost deze vliegenvanger slechts €9,43 🙂 Op moment van schrijven zijn er nog maar 100 beschikbaar …

Dit is natuurlijk maar één aanbieding van de gehele pagina. Daarnaast verandert de pagina ook met enige regelmatig, dus sla de pagina gewoon op en bekijk deze regelmatig. Hieronder nog een indruk van de producten die nu in de aanbieding zijn 🙂

Alfawise

Maar er is nog veel meer te vinden! Wat dacht je van Mediaplayers, beamers voor minder dan €130, maar ook gebruiksvoorwerpen zoals toetsenborden, muizen en WIFI IP Camera’s. Volg deze pagina of nog beter (en nog meer aanbod) onze Facebook pagina! Hier posten we dagelijks nieuwe aanbieding en couponcodes met de gaafste gadgets voor de beste prijzen! Ook kom je hier met grote regelmaat de mooiste en snelste Smartphones tegen!

Klik HIER om direct naar de #1 Exclusive Brands actiepagina te gaan!