Zijn we weer met een nieuwe update omtrent de actie op onze Gearbest Site! Er zijn weer een aantal promoties actief, waarvan we graag deze onder de aandacht willen brengen! We halen hier de nieuwe Elephone A4 Pro Smartphone bij en de promotiepagina met de beste Tech-aanbiedingen!

Tech Promotie

Tech promotie

De Tech Promotie Actiepagina staat weer boordevol met nieuwe aanbiedingen. Van laptops tot Bluetooth Speakers en onderdelen voor de computer! Hier vind je onder andere de gloednieuwe Tech promotie Xiaomi SpeakersXiaomi Bluetooth Speakers voor de computer, maar deze kun je ook gewoon aansturen via jouw Smatphone. Daarnaast hebben deze natuurlijk, zoals we Xiaomi kennen, een prachtig design en super geluid! Maar ook vind je hier laptops voor een zeer geschikte prijs, die écht ideaal zijn voor school, studie, onderweg of gewoon voor op de bank! Deze zijn allemaal snel genoeg voor alle dagelijkse werkzaamheden, Netflix kijken of een spelletje spelen! Maar tablets zijn hier te vinden of wat dacht je van de nieuwste Xiaomi Mi Router 4. Met deze router zorg je er makkelijk voor dat jouw WIFI netwerk sterker of een heel stuk groter worden (qua bereik)! Gewoon een erg leuke pagina om eens rustig doorheen te bladeren!

Klik HIER om de Tech Promotiepagina te bekijken!

Elephone A4 Pro Smartphone

Nog een aanbieding die je bijna niet wilt missen. Als je op zoek bent naar een leuke, snelle en zeer mooie Smartphone met goede specificaties, dan hebben we hier de nieuwe Elephone A4 Pro Smartphone voor je! De is nieuw en daarom hebben we hier een aparte pagina voor gemaakt. Helemaal als je kijkt naar de prijs en wat je ervoor krijgt, dan is de Elephone A4 Pro zeer geschikt voor een zeer groot publiek! Met een prijs van €123 heb je heel veel Smartphone voor (in verhouding) weinig geld! De Elephone A4 Pro is voorzien van een 5.85″ Display met een zogenaamd Top-Notch Full Screen display! Daarnaast is deze Smartphone voorzien van maar liefst 4GB aan geheugen (wat bovengemiddeld is) en 64GB opslag. Deze opslag kun je ook nog eens makkelijk uitbreiden met een MicroSD geheugenkaart. Dus altijd voldoende opslag voor alle foto’s, muziek en video’s 🙂 Daarnaast is de Elephone A4 Pro ook nog eens een keer leverbaar in een paar originele kleurstellingen! De Elephone A4 Pro kost op dit moment nog maar €123 🙂

Klik HIER om de Elephone A4 Pro te bestellen!

Elephone A4 Pro