Ook in China zijn af en toe van die Nationale vakantieperiodes. Wij hebben de zomervakantie net achter de rug en in China is nét ‘Chinese National Day’ vakantie begonnen. Deze loopt van 1 oktober tot en met 7 oktober. Aangezien dit een écht vakantie is, zijn er veel bedrijven inclusief Gearbest en de verzendbedrijven gesloten. Om toch zoveel mogelijk hinder te voorkomen proberen wij alle pakketten zo snel mogelijk te verzenden op 5 oktober!

Om deze periode toch nog goed in te vullen hebben wij voor jullie wel een Couponcode die recht geeft op 9% korting op de hele site van Gearbest! Deze Coupon is geldig op ALLE producten die NIET in de Flash Sale zijn!! Dus dan is ieder product ineens erg interessant! 🙂

Coupon National Day

De Couponcode GBNationalD is geldig tot en met 4 oktober, dus je moet er wel snel bij zijn!

Wel hebben we nog een hele gave promotiepagina opgezet voor deze Nationale vakantie: De ‘Global Flagship Special Deals!‘ Op deze promotiepagina vindt je de mooieste aanbiedingen van nieuwe producten! Neem snel een kijkje!

Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen, neem dan contact met ons op via het Support Center of stel ons direct de vraag!

Hoe kun je goed op de hoogte blijven en ons volgen?