Er zijn vele Smartwatches te vinden, maar de Zeblaze Thor Pro valt wel weer op door zijn functies, uiterlijk en prijs! De Zeblaze Thor Pro is een zogenaamde Android Smartwatch, waardoor de mogelijkheden nogal vergroot worden van een Smartwatch. Deze Smartwatch draait op Android 5.1 en heeft de beschikking over de Google Play Store, waardoor je kunt kiezen uit duizenden Apps. Verder valt de grote display op van 1.53″ met een resolutie van 320×320 pixels.

Zeblaze Thor Pro Android Smartwatch

Gaaf is dat je deze Smartwatch gewoon kunt aanpassen naar jouw eigen wensen als het gaat om de looks. Er zijn ongeveer 200 verschillende faceplates aanwezig!

Leuke feature, maar die zeker niet iedereen zal gebruiken, is dat er een eigen SIM-kaart in kan. Hierdoor wordt het een compleet ‘zelfstaand’ device, waarmee je kan bellen, internetten enzovoort. Als je geen SIM-kaart gaat plaatsen, dan zijn veel van deze functies gewoon beschikbaar door de Smartwatch te koppelen aan jouw eigen Smartphone.
Een ander groot voordeel is dat, door deze Smartwatch te koppelen aan jouw telefoon is dat je de notificaties van de Smartphone in beeld krijgt van de Smartwatch!

De Zeblaze Thor Pro is zeer geschikt voor het dagelijkse gebruik, maar ook voor het sporten kun je hem gebruiken. Deze Smartwatch is voorzien van een eigen GPS, dus tijdens het hardlopen hoef je niet persé jouw Smartphone ook nog mee te nemen. Ander voordeel van de Zeblaze Thor Por is dat er in verhouding een grote accu in zit van 500mAh. Hierdoor moet je dit horloge zeker 2 dagen kunnen gebruiken, zonder tussentijds op te laden.

De Zeblaze Thor Pro kost op dit moment slechts €86 🙂

Klik HIER om de Zeblaze Thor Pro Smartwatch te bestellen!

Zeblaze Thor Pro Android SmartwatchZeblaze Thor Pro Android Smartwatch Zeblaze Thor Pro Android Smartwatch Zeblaze Thor Pro Android Smartwatch Zeblaze Thor Pro Android Smartwatch Zeblaze Thor Pro Android Smartwatch Zeblaze Thor Pro Android Smartwatch