En we hebben weer een compleet nieuw Xiaomi product voor jullie! Deze keer is het de Xiaomi Mi Bluetooth (TV) Speaker – Bar Shaped – in de kleur wit! Ook deze keer is Xiaomi er weer in geslaagd om een niet alleen prachtige speaker neer te zetten, maar ook nog eens een met heel vele mogelijkheden en een super geluid! Deze Xiaomi Bluetooth speaker is dan ook voor vele doeleinden te gebruiken. Ook fijn is dat het deze keer een witte variant is, die een soundbar-uitvoering heeft, waardoor die ook prachtig bij de TV past voor het nodige extra geluid!

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker bar

Zoals er al aan hebben gegeven is dat er veel mogelijkheden zijn voor deze speaker. De Xiaomi Mi Bluetooth (TV) Speaker bar heeft de volgende aansluitingen:

  • Bluetooth, dus muziek vanaf jouw Smartphone direct op deze speaker
  • Optisch, vaak vanaf de of tuner naar deze speaker
  • SPDIF, vaak vanaf de of tuner naar deze speaker
  • Line-IN, dus via tulpstekkers
  • en AUX-IN (mini-Jack), bijvoorbeeld MP3 spelers of camera’s

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker bar

Waar Xiaomi verder nog goed over na heeft gedacht is hoe deze speaker gebruikt gaat / kan worden. Je kunt deze speaker gewoon op zijn pootjes neerzetten op een kast (onder de TV bijvoorbeeld) of ergens in de kamer (als je hem als Bluetooth speaker gaat gebruiken). Maar je kunt deze speaker ook ophangen. Dit is natuurlijk echt mooi als je ook al je best hebt gedaan om de TV netjes op te hangen, dan kan deze Xiaomi Mi Bluetooth Speaker daar mooi onder 🙂

Deze bluetooth speaker is nog echt nieuw en nu verkrijgbaar voor €105,77! Via Priority Line kun je deze speaker ook nog eens veilig naar Nederland laten versturen zonder dat je risico loopt op extra douanekosten!! In dit artikel lees je trouwens alles over de verzendmogelijkheden en mogelijke restitutie van douanekosten bij Gearbest!

Klik HIER om de Xiaomi Mi Bluetooth (TV) Speaker Bar direct te bestellen!

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker bar