Deze tekst lees je op het Nederlandse blog van Gearbest. Dit is misschien even wennen want je was immers gewend alles in het Nederlands te lezen. Daar komt nu verandering in. Om de inwoners van Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn kun je nu van compleet Nederlandse pagina’s gebruik maken.

Er is niet alleen dit blog maar er is ook een geheel Nederlands gedeelte op de website van Gearbest. Daar is alles in het Nederlands te lezen en er zijn ook exclusieve deals voor de inwoners van Nederland. Daarbij is er dan ook nog eens een Nederlandse Facebookpagina. Daar kun je niet alleen alle nieuws over Gearbest lezen maar het is daar ook mogelijk om contact op te nemen. Dat kun je uiteraard ook in het Nederlands doen en je zal dan ook in het Nederlands antwoord krijgen.

Enorme kortingen alleen voor inwoners van Nederland

De Nederlandse pagina is interessant omdat je daar makkelijk in je eigen taal alles over de artikelen van Gearbest te weten kunt komen. Toch is er nog een hele andere reden om Gearbest Nederland te bezoeken. Dit zijn namelijk de enorme kortingen die er worden gegeven. Dit zijn aanbiedingen die alleen door inwoners van Nederland besteld kunnen worden. De Nederlandse pagina laat dagelijks wisselende aanbiedingen zien. Het is handig om de pagina bij je favorieten te plaatsen. Je kunt dan regelmatig een kijkje nemen of er ook voor jou voordeel te behalen is.

Het gebruik van de coupons

Gearbest staat ook bekend om de coupons die hoge kortingen berekenen op producten. Dat is op de Nederlandse pagina niet anders. Er zijn diverse coupons te vinden die soms wel tientallen euro’s korting op een product kunnen betekenen. Kijk goed naar de sectie met de coupons. Er zijn namelijk ook coupons waar er maar een aantal van gebruikt kunnen worden. Dan kunnen bijvoorbeeld alleen de eerste tien Nederlanders die het product bestellen van de coupon gebruik maken. Iedere maandag volgen er nieuwe coupons en het is dan ook zeer de moeite waard deze te bekijken.

De Nederlandse Gearbest Facebook

Er is nu ook de Gearbest Facebook Nederlands. Hier zie je ook acties staan die niet op de website worden weergegeven. Daarnaast kun je daar ook informatie vinden over acties en producten. Er is op de pagina ook een mogelijkheid een bericht te sturen. Dit kun je in het Nederlands doen. Gearbest zorgt er dan voor dat je niet alleen snel een antwoord krijgt maar dat dit ook nog eens in het Nederlands is. Druk je op ‘Vind ik leuk’ dan word je automatisch van nieuwe berichten op de hoogte gehouden.

Bezoek snel de Nederlandse Gearbest

Om te vieren dat er een Nederlands gedeelte op de website van Gearbest is gelanceerd zijn er hoge kortingen. Bezoek de pagina dan ook snel om hier van te profiteren. Veel van deze aanbiedingen zijn flash sales. Dit houdt in dat het aanbiedingen zijn die maar een beperkte tijd geldig zijn. Dit kan bijvoorbeeld maar een dag zijn. Uiteraard willen wij je ook aanraden dit blog in de gaten te houden. Daar kun je ook veel informatie in het Nederlands vinden. Verder vind je hier reviews en word je op de hoogte gehouden over de acties.