Garant voor uren en dagen speelplezier! De nieuwe weekaanbieding van Gearbest is deze keer een game-console met 1706 ingebouwde games! Hiermee kun je écht voorlopig je vermaken! Nog leuker is dat deze console ook gelijk geschikt is voor twee spelers! Er zijn twee complete joystick-elementen met de benodigde knoppen aanwezig om ieder soort game te spelen!!

Console met 1706 games

Het plaatje geeft goed aan wat het is en wat je er mee kunt! In dit geval is deze dus makkelijk te plaatsen, met z’n tweeen erachter gaan zitten en gamen maar! met 1706 ingebouwde games moet dat wel lukken! Daar komt bij dat dit niet alleen game console is met een boel spelletjes .. Er zijn nog een paar leuke functies ingebouwd:

  • Gameconsole met 1706 ingebouwde games
  • Android Mediaplayer
  • Android functionaliteiten!!

Deze console is voorzien van alle moderne aansluitmogelijkheden. Er is Bluetooth aan boord, WIFI, USB, HDMI-aansluiting, VGA-aansluiting, MicroSD geheugenslot. Daarmee kun je deze gadget dus aansluiten op de TV of monitor en gaan …

Console met 1706 games

Leuk is dat er nog niet heel erg veel reviews te vinden zijn over deze leuke en zeer volledige console; daarom is er één onderweg naar ons om eens lekker mee te spelen .. eeehhh testen dus …

Dit neemt niet weg dat dit écht een super originele gadget is met nog een heel aantrekkelijk uiterlijk en functionaliteit ook! Het fijne van de Gearbest 4th Anniversary actie is, is dat deze console met ingebouwde games nu tijdelijk goedkoper is! Normaal €235 maar nu dus tijdelijk voor €192!! Let ook even goed op de ‘couponknoppen’ op de pagina voor extra korting! (deze variëren, dus kunnen we helaas niet in deze post meenemen …) Deze coupon geeft 12% korting!.

Je kunt ook deze CouponCode gebruiken: 1760GA, waardoor je hem al voor €179 hebt 😀

PS. voorraad slinkt snel 😐

Klik HIER om deze Game-Console met 1706 Games te bestellen!

Console met 1706 games Console met 1706 games Console met 1706 games Console met 1706 games