We hebben weer een leuk product gevonden die we toch even nader willen toelichten. Deze keer gaat het om de UTorch 6 LED lampjes met bewegingssensor. Dit is een ideaal lampje die je vrijwel overal kunt toepassen en bevestigen. De UToch LED lampjes zijn voorzien van een stevige magneet, waardoor je ze makkelijk kunt bevestigen aan ijzeren materialen en hier blijven ze dan ook echt stevig aan hangen. Mocht de oppervlakte niet van ijzer zijn, dan kun je deze lampjes net zo gemakkelijk bevestigen met de dubbelzijde tape die er al standaard op zit.

Utorch LED light sensor

We vertelden al eerder dat je deze lampjes vrijwel overal voor kunt gebruiken, nou dat is ook echt zo 🙂 De Utorch LED lampjes zijn voorzien van een lichtsensor en bewegingssensor. Hierdoor kun je dus talloze toepassingen bedenken voor deze lampjes. In een kast die altijd donker is; nu gaat de lamp dan automatisch voor je aan! Of in een lade, keukenkastjes, bij donkere hoeken in huis, op de trap of bij een opstapje, bij het toilet en ga zo maar even door …We hebben het hier alleen nog maar gehad over de toepassing in en om huis, maar hoe gemakkelijk zouden deze lampjes zijn als je lekker op vakantie gaat met de tent of met de caravan. Dan is de omgeving altijd anders dan dat jij gewend bent, dus een beetje licht is vaak welkom 🙂

Nadat de lamp beweging ziet en de lamp ziet dat het donker is zal deze automatisch 20 seconden gaan branden. Deze versie van de UTorch LED lamp is de warm-witte versie, dus geeft gewoon mooi wit-geel (3000k) licht (en niet de blauw-witte verlichting). De écht witte versie (6000k) van deze lampjes zijn ook beschikbaar en zijn nu beide hetzelfde geprijsd!

De lamp loopt op 3x AAA batterijen en doordat de lamp telkens maar 20 seconden aan gaat, gaan deze best heel erg lang mee. Dit is natuurlijk wel afhankelijk hoe vaak de lamp automatisch aan gaat, maar dat is logisch.

De Utorch LED lampjes met bewegingssensor zijn nu tijdens de 4e verjaardagsactie van Gearbest extra voordelig! Je hebt ze nu al voor €4,92!!

Klik HIER om direct naar de Utorch 6 LED lampjes met bewegingssensor te gaan!

Klik HIER om de grote 4e verjaardags-actiepagina te gaan!

Utorch LED light sensorUtorch LED light sensor