En wederom hebben we een artikel waar we een specifiek product nader gaan toelichten en daarnaast de nieuwe acties op de Nederlandse Gearbest Pagina. We blijven dit doen, om jullie toch op de hoogte te houden van de nieuwe gadgets en vooral de nieuwste aanbiedingen. Deze keer gaan we nader in op de Teclast F7 Notebook/Laptop!

Teclast F7 14″ Notebook
De Teclast F7 is een Notebook / Laptop die ideaal is voor de studie, school, onderweg, op het werk of gewoon voor thuis op de bank! De Teclast laptop heeft een aantal leuke specificaties meegekregen, maar is desondanks zeer voordelig. Laten we eens een keer met de mindere punten beginnen (en dat is er maar één): het is géén gaming-laptop! Tuurlijk kun je hier prima internet-games op spelen en de standaard spelletjes, maar de nieuwste Call of Duty, Doom of Fortnite gaat hier niet op werken. Dit omdat de grafische kaart het enige is dat minder ‘zwaar’ is uitgevoerd aan deze laptop. Maar goed, kijk eens naar een goede grafische kaart. Tegenwoordig kun je daar alleen al enkele honderden Euro’s aan kwijt zijn …

Teclast F7 Notebook Laptop

De Teclast F7 is een Notebook met een 14.0″ Full HD beeldscherm. Daarnaast, wat zeker één van de pluspunten is, is dat deze laptop 6GB aan geheugen aan boord heeft. Geheugen is een van de belangrijkste punten om een laptop soepel te laten lopen. Verder is er een 128GB SSD schijf aanwezig voor de nodige opslag. Deze laptop draait verder op de Intel N3450 4-Core processor en is meer dan snel genoeg voor alle standaard werkzaamheden. Of je nu wilt internetten, mailen, een brief schrijven of uitgebreid met Excel wil stoeien: De Teclast F7 kan het makkelijk aan!

  • Teclast F7 Laptop / Notebook
  • 14″ Full HD display (1920×1080)
  • Intel N3450 4-Core Processor
  • 6GB geheugen
  • 128GB SSD
  • Windows 10
  • Intel HD Graphics Card
  • Dual-Band WIFI (2.4G + 5G)
  • Bluetooth
  • Mooi design

Al het bovenstaande meegenomen moet je ook even goed naar de prijs kijken! Deze Teclast F7 kost nu tijdelijk maar €247!!

Klik HIER om de Teclast F7 Notebook / Laptop te bestellen / meer info!

Nederlands Gearbest Promotie Pagina
En ja, graag willen we jullie ook verwijzen naar onze Nederlands Gearbest Promotie Pagina. Deze site is alleen beschikbaar voor de Nederlandse klanten en bevat wekelijk 8 exclusieve couponcodes, die alleen werken als je in Nederland woont. Dus een keer niet het probleem dat de couponcode al verlopen / expired is … 🙂 Deze week zijn er een 8-tal leuke couponcodes actief! Deze keer geven we ze alle 8 prijs 🙂

Gearbest coupons

maar let op. Iedere maandag worden ze vervangen voor nieuwe couponcodes op nieuwe producten! Dus houdt onze site goed in de gaten.

Klik HIER om direct naar onze Nederlands Gearbest Promotie Pagina te gaan!