1. Xiaomi Mi 6 5.15″ 6GB/64GB (of 128GB) Smartphone

Xiaomi Mi6 4G SmartphoneDe Xiaomi Mi 6 is het nieuwste en snelste toestel van Xiaomi op dit moment. Om te beginnen de vergelijking met de nieuwste Samsung Galaxy S8 / S8+. In de Xiaomi Mi 6 zit namelijk dezelfde processor en geheugen als in de nieuwste Samsung Smartphones! De Snapdragon 835 is een Octa(8)-Core processor dir draait op max. 2.45GHz. Daarnaast is de Xiaomi Mi 6 voorzien van heel veel geheugen, namelijk 6GB! Als opslag is er standaard 64GB aanwezig voor jouw foto’s, muziek en films! Er is ook een 128GB variant beschikbaar die een paar tientjes duurder is. De Smartphone heeft een heerlijk formaat en ligt lekker in de hand. Het 5.15″ Full HD beeldscherm is heel helder en goed leesbaar in de felle zon! Wat verder super gaaf is aan deze Xiaomi Mi 6 is de Dual-Back-Camera! Door de aanwezigheid van 2 Back-Camera’s is dit toestel in staat om super mooie foto’s te maken met diepte, waas-effecten en nog veel meer! Als je goede foto’s belangrijk vindt in een Smartphone, dan zal je hier blij van worden!

De Xiaomi Mi6 is voorzien van de nieuwste Android 7.1.1 versie en daar over heen draait MIUI8, wat een geweldige upgrade is van Android. Hierdoor krijg je nog een aantal heel gave features beschikbaar op de Smartphone! Eén van deze features is ‘Dual Space’. Dit wil zeggen dat je letterlijk jouw enen Smartphone kunt opdelen in 2 compleet losstaande telefoons! Zo kun je bijvoorbeeld schakelen naar jouw zakelijke omgeving en naar jouw Privé omgeving. In de Privé omgeving hoef je dan niets te zien van alle zakelijke mails, apps of andere zaken!

De Xiaomi Mi6 6GB/64GB kost nu tijdens de FLASH Sale @Gearbest €382! De 6GB/128GB versie kost op dit moment van schrijven €461!

Klik HIER voor meer informatie over de Xiaomi Mi 6 6GB/64GB Smartphone!


2. Xiaomi Redmi Note 4X 5.5″ 3GB/32GB ‘Special Edition’ Smartphone

Xiaomi Redmi Note 4X Special editions 1Altijd leuk, een aparte editie / versie hebben van een apparaat! Daarom nu de Xiaomi Redmi Note 4X Special ‘Hatsune Miku’ Edition! Deze special edition van de Redmi Note 4X betreft wel heel een bijzondere en gave kleur. De eerste uitgaven van deze versie waren in China op de eerste dag van verkoop allemaal uitverkocht. Vraag is dus ook hoelang deze beschikbaar blijven, maar goed, nu zijn ze er! het gaat om en Groen/Blauwachtige versie van deze Smartphone. Met deze versie maak je zeker de Blits! De Xiaomi Redmi Note 4X is een supermooie Smartphone qua design, maar heeft ook nog eens hele leuke specificaties meegekregen! Onder andere de SnapDragon 625 Octa-Core processor @2.0GHz en 3GB geheugen + 32GB opslag! Verder is het mooiste aan het gebruik van deze Smartphone het besturingssysteem. Dit is MIUI8! De basis hiervan is Android 6.0, maar volledig uitgebouwd met veel meer mogelijkheden dan de ‘Stock Android 6.0’ versie.

De Xiaomi Redmi Note 4X ‘Hatsune Miku’ Special Edition kost op dit ogenblik maar €145 in de FLASH Sale!

Klik HIER voor meer informatie over de Xiaomi Redmi Note 4X 3GB/32GB Smartphone!


3. Elephone P8 Mini 5.0″ 4GB/64GB Android 7.0 Smartphone

Elephone P8 Mini 4GB-64GB Smartphone 7Een heel ander merk, maar ook uit China 🙂 Elephone is erg goed bezig als het gaat om hun nieuwe Smartphones! Zo komen we ook bij de Elephone P8 Mini. Op dit ogenblik is dit het goedkoopste toestel met 4GB geheugen en 64GB opslag (uitbreidbaar)!! Met een prijs van €124 komt er nog geen ander toestel in de buurt! De Elephone P8 Mini is voorzien van een 5.0″ Full HD touchscreen en draait op de MTK6750T Octa(8)-Core processor @1.5GHz. Mooi aan deze Smartphone is dat die gelijk is uitgekomen in 3 gave en trendy kleuren: Blauw, Rood en Zwart! Als je straks doorklikt zie je gelijk wat je het mooiste vindt! Verder heeft de Elephone P8 Mini ook nog een Dual-Back-Camera, wat een extra dimensie geeft aan de foto’s die je maakt met deze Smartphone. Je kunt de foto’s niet meer vergelijken met de gewone camera’s! Met name is de diepte nu heel gaaf te gebruiken, door bijvoorbeeld in te zoomen op jouw object en de achtergrond wazig te maken … Krijg je hele gave foto’s van!

De Elephone P8 mini kost normaliter €140, maar tijdens de FLASH Sale kost deze nu €124!

Klik HIER voor meer informatie over de Elephone P8 Mini 4GB/64GB Smartphone!


4. Maze Alpha 6.0 Randloze 4GB/64GB Android 7.0 Smartphone

MAZE Alpha Android 4G PhabletMaze is een nieuw Chinees merk wat gelijk hele gave Smartphones op de markt brengt! De Maze Alpha is een zogenaamde Xiaomi Mi Mix Clone, maar wel eentje die er zeer goed uit ziet en ook nog eens high-end specificaties heeft! De Maze Alpha is voorzien van een 6.0″ Full HD display, zonder randen! Met name de bovenrand is helemaal weg, waardoor je een heel grote display krijgt. Naast de gave display en design is er een Helio P25 8-Core processor aanwezig @2.5GHz!! Standaard is er 4GB aan geheugen aanwezig en 64GB opslag! Deze opslag kun je trouwens nog vergroten door een MicroSD geheugenkaart te plaatsen! Ook is er een Dual-Back Camera aanwezig, waardoor je ook nog eens hele gave foto’s kunt maken met dit toestel! Het allermooiste komt nog: De prijs! De Maze Alpha is nu te koop voor maar €160! Dan heb je dus echt een high-end, moderne Smartphone in handen!

Klik HIER voor meer informatie over de Maze Alpha 6.0″ Randloze 4GB/64GB Smartphone!


5. Xiaomi Mi Max 2 6.44″ 4GB/128GB Android 7.0 Smartphone

ZXiaomi Mi Max 2 Smartphoneoek je nou écht een Smartphone waar je mee op wilt vallen óf je gewoon een heerlijk grote display wilt? Dan is de Xiaomi Mi Max 2 de perfecte Smartphone voor jou! De Xiaomi Mi Max 2 is voorzien van een 6.44″ Full HD beeldscherm. Deze Smartphone draait op de snelle Snapdragon 625 Octa(8)-Core processor @2.0GHz. Daarnaast is er 4GB aan geheugen beschikbaar maar ook 128GB aan opslag! Deze telefoon is dus ook perfect (mede door grote hoeveelheid opslagruimte en grote display) zeer geschikt om films en series op te kijken! De Xiaomi Mi Max 2 is verder voorzien van alle gemakken die je je kunt bedenken! Ideaal als navigatiesysteem, music player, spelletjes spelen en gewoon internetten en mailen!

De Xiaomi Mi Max 2 is nu in de FLASH Sale, waardoor deze nu maar €392 kost!

Klik HIER voor meer informatie over de Xiaomi Mi Max 2 6.44″ 4GB/128GB Smartphone!