Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger 1Introductie:
Deze keer hebben we weer Xiaomi gadget getest, waar we weer even mooi mee mochten spelen! Ook deze Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger is afkomstig van Gearbest en is, wat je straks zult lezen, best een interessant en vooral klein apparaatje. Op zich zegt de naam van dit apparaat al genoeg, maar toch gaan we eens verder kijken wat je allemaal kunt doen en wat de kwaliteit is van deze Bluetooth ontvanger… Daarnaast zul je misschien denken: ‘Alweer een Xiaomi-ding?’ Ja. Inderdaad, we blijven voorlopig nog steeds onder de indruk van Xiaomi, dus we gaan kijken of deze gadget dit ook weer waar kan maken … 🙂

Unpacking:
Zoals we van Xiaomi gewend zijn is deze Bluetooth ontvanger verpakt in een mooie, strakke en kleine verpakking. Op zich kan dit ook prima, want de Bluetooth ontvanger zelf is niet groter  dan 1cm breed en dik en ongeveer 6cm lang. Daarnaast zit er nog een handige clip op om deze Bluetooth ontvanger makkelijk te bevestigen aan een broek, binnenzak van je jas of aan de kraag van een vest. Het geheel is, zoals eigenlijk alle apparaten van Xiaomi wederom steriel wit, waardoor het ook een best mooi apparaatje is. Naast de Bluetooth Ontvanger zelf zit er een Mini-Jack kabeltje bij om de ontvanger aan te kunnen sluiten op bijvoorbeeld een AUX-IN van jouw stereo installatie (die natuurlijk nét geen Bluetooth heeft), of de autoradio.

Xiaomi Bluetooth OntvangerInstallatie:
Hier gaat het niet heel moeilijk worden en wordt dit onderdeel waarschijnlijk ook niet heel erg lang … De installatie is weer écht zoals we van Xiaomi gewend zijn! Op de Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger zijn twee aansluitingen aanwezig en één knop. De eerste aansluiting is een Micro-USB aansluiting. Deze aansluiting wordt gebruikt om de Bluetooth Ontvanger te voorzien van de nodige stroom (als die dat nodig heeft). Je kunt de Bluetooth Ontvanger opladen via de PC, maar ook gewoon via de stekker van bijvoorbeeld jouw (Android) Smartphone. De Micro-USB oplaadkabel wordt in dit geval niet meegeleverd, maar volgens mij heeft iedereen wel een Micro-USB thuis liggen… Daarnaast is er een Mini-Jack (3.5mm) aanwezig. Deze aansluiting kan je dus gebruiken om bijvoorbeeld jouw headset / koptelefoon op aan te sluiten of met het bijgeleverde kabeltje de Bluetooth ontvanger aansluiten op jouw Home Cinema set, een speaker of bijvoorbeeld jou autoradio. Allemaal met als doel om geluid  af te spelen vanaf bijvoorbeeld de Smartphone of tablet op het device wat je hebt aangesloten. Je kunt dus in de auto heerlijk genieten van Spotify via deze Bluetooth ontvanger op jouw autoradio (mits er natuurlijk een AUX-IN aanwezig is) of geluid via al jouw speakers in de woonkamer via de Home Cinema set!
Als laatste is er een knop. Deze knop is vooral bedoeld om jouw Smartphone of tablet te koppelen aan de Bluetooth ontvanger.

Samenvatting:
Dit is gewoon een leuk, makkelijk en vooral kleine Bluetooth ontvanger waar je een heleboel mee kunt! Jouw geliefde koptelefoon of de Home Cinema Set (die natuurlijk nét geen Bluetooth heeft) kun je met dit apparaat perfect gebruiken. Daarnaast is het apparaatje voorzien van een handige clip, zodat je hem overal stevig aan jouw kleding kunt vastmaken. De installatie van de Xiaomi Bluetooth Ontvanger is echt super simpel! Voor de prijs van €14,52 is dit ook nog eens een leuk en origineel cadeautje!

Links:
Klik HIER om de Xiaomi Bluetooth Ontvanger direct te bestellen!

Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger 1 Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger 1 Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger 1 Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger 1