Regelmatig proberen wij ook een Nederlandse review te maken van producten van onze website! Op deze pagina vindt je deze reviews / testen!


TCL T32M6C 31.5" Curved LED monitor

04/06/2018 – TCL T32M6C Cuver LED Monitor

We hebben tijdelijk de TCL T32M6C 31.5″ Curved LED monitor kunnen gebruiken! WOW, wat kan je snel wennen aan zo’n grote monitor. Na het terugschakelen naar onze 27″ monitor was ineens écht klein! De TCL is een gave monitor die een zeer goed beeld geeft, mede doordat deze curved is! Daarnaast voldoende aansluiting, ingebouwde speakers en een prachtig (GROOT) design 🙂 Nu zeer voordelig!

Klik HIER om de volledige review te lezen …


Xiaomi Notebook Air 13.305/04/2018 – Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 laptop

We hebben de Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 eens grondig onder de liep genomen en getest. De Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 is een zeer volledige en snelle laptop met een ideaal formaat. Super voor onderweg, op de bank of voor op het werk. Deze laptop draait op de Intel Core i5-7200U processor en is voorzien van 8GB DDR4 geheugen en een 256GB SSD (M.2) drive voor de opslag. Ook qua prijs is dit één van de mooiste en snelste laptops die je kunt kopen … Nu tijdelijk zelfs maar €599! Spoiler: Stiekem gebruiken we alleen de XIaomi Mi Notebook Air nog maar en staat de Apple MacBook Pro (met lege accu) in de kast …

Klik HIER om de volledige review te lezen …


Oukitel Mix 225/02/2018 – Oukitel Mix 2 – 5.99″ 18:9 6GB/64GB Smartphone

Het blijft altijd super leuk om de nieuwste Smartphones te reviewen en te testen. Zo hebben we deze keer de 5.99″ Oukitel Mix 2 voor jullie gereviewd. Dit is een Smartphone met een displayverhouding van 18:9, waardoor deze telefoon lekker in de hand ligt, zelfs met een 5.99″ scherm! Verder veel geheugen, opslag en een snelle Helio P25 8-Core processor @2.39GHz!

Klik HIER om de volledige review te lezen …


Xiaomi Yeelight Candela25/01/2018 – Xiaomi Yeelight Candela Smart LED Sfeer-lamp

Wij mochten de Xiaomi Yeelight Candela lamp ook eens grondig bekijken en testen. Dit is een zeer strakke, maar écht mooie sfeer lamp geworden met een paar hele leuke features. Makkelijk te bedienen en de ‘kaars-stand’ is heel gaaf bij deze lamp. Hij is ook nog Smart, dus je kunt hem via de Yeelight App bedienen en koppelen aan 30.000 andere Candela’s 🙂 Zie de review voor real-life foto’s van deze lamp.

Klik HIER om de volledige review te lezen …


Xiaomi Mi 5X07/01/2018 – Xiaomi Mi 5X – 5.15″ 4GB/64GB Smartphone

Gearbest heeft deze keer de Xiaomi Mi 5X opgestuurd, zodat wij deze konden testen en reviewen voor onze Nederlandse vrienden. De Xiaomi Mi 5X is in feite de opvolger van de Xiaomi Redmi Note 4X, die we al eerder hebben gereviewd. Deze telefoon is een heel stuk strakker geworden en met name de nieuwe Dual-Back-Camera is heel gaaf te noemen. Daarbij is deze telefoon meer dan snel genoeg met voldoende opslag voor de aankomende jaren! Lees de volledige review voor alle informatie!

Klik HIER om de volledige review te lezen …


Elephone S816/12/2017 – Elephone S8 – 6.0″ Bezelless 4GB/64GB Smartphone

Deze keer heeft Bas van der Meij een review voor ons geschreven. Deze keer van de nieuwe Elephone S8 Smartphone. Mooi aan deze Smartphone is dat deze hele dunne randen heeft, waardoor je een heel strakke smartphone krijgt. Daarnaast is de Elephone S8 snel en heeft erg leuke specificaties mee gekregen! De Helio X25 10-Core processor en 4GB geheugen zijn onder andere de reden dat dit gewoon een gave Smartphone is geworden! Deze telefoon is beschikbaar in het zwart en in een hele gave blauwe kleur!

Klik HIER om de volledige review te lezen …


Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger 106/11/2017 – Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger

Ja, we hebben weer een Xiaomi Gadget getest. Deze keer de Xiaomi Bluetooth Audio Ontvanger. Met deze gadget kun je vanaf jouw Smartphone of Tablet naar zo goed als ieder ander apparaat via Bluetooth muziek stream. Bijvoorbeeld van jouw Smartphone naar jouw Home-Cinema set, die natuurlijk nét geen Bluetooth heeft … 🙂 Of wat dacht je van jouw Autoradio .. Super makkelijke gadget en nog mooi en klein ook!

Klik HIER om de volledige review te lezen …


Alfawise S9528/10/2017 – AlfaWise S95 Android TV Box / Mediaplayer

Het merk AlfaWise komen we zeer regelmatig tegen op Gearbest. Onder andere maakt AlfaWise Android Mediaplayers! Deze hebben we dan ook maar eens onder de loep genomen. Wat zijn de voordelen, wat kun je ermee en wat krijg je allemaal bij dit apparaat? Het komt er in het kort op neer dat je met deze Android TV Box / Mediaplayer jouw televisie ineens een heleboel extra mogelijkheden geeft. Zelfs al heb je een SmartTV (niet Android  SmartTV) dan is deze Android Mediaplayer een hele leuke investering! Met de beschikbare Google Play Store heb je de keuze uit duizenden Apps en Games om te installeren en kun je vrijwel ieder soort bestand streamen naar deze AlfaWise S95 TV Box! Tijdens onze promotie heb je de AlfaWise S95 2GB/16GB Android 7.1 TV Box al voor €27!

Klik HIER om de volledige review te lezen …


21/10/2017 – Xiaomi Dafang 1080P WIFI IP Camera

Deze keer hebben wij de Xiaomi Dafang WIFI IP Camera getest en gereviewd. Xiaomi heeft meerdere WIFI IP Camera’s, maar deze valt toch wel op met zijn design, maar zeker door de mogelijkheden! De Xiaomi Dafang Camera is zeer compleet geleverd, inclusief een lange platte USB-kabel en stroomstekker. Daarnaast kun je in principe met één Xiaomi Dafang WIFI IP Camera één volledige ruimte in de gaten houden (mits goed geplaatst natuurlijk). Deze Camera kan namelijk 360° draaien en daarnaast ook nog omhoog / naar beneden kijken. Hierdoor heb je een heel groot kijkveld! Daarbij de Xiaomi Mi Home App om hem te bedienen en een super simpele installatie maakt dit een zeer interessante WIFI IP Camera voor maar €22,95!

Klik HIER om de volledige review te lezen …


Redmi note 4X silver16/10/2017 – Xiaomi Redmi Note 4X – 5.5″ 3GB/32GB Smartphone

Deze Xiaomi Redmi Note 4X hebben wij zelf zeer uitvoerig getest. Dit omdat wij deze telefoon gewoon dagelijks zijn gaan gebruiken als vaste telefoon. Samengevat: Perfecte Smartphone voor een hele scherpe prijs! Deze kost rond de €130 en dan heb je een mooie Smartphone met een 5.5″ Full HD display, 3GB geheugen, 32GB opslag (uitbreidbaar) en draait op de snelle Snapdragon 625. Dit is een Octa(8)-Core processor @2.0GHz. Verder heeft deze telefoon een lekkere grote accu, waardoor deze op één acculading in vergelijking tot andere 5.5″ Smartphones lang meegaat! Voor leuke aanbiedingen moet je zeker onze Facebook Groep / Pagina goed in de gaten houden! De Xiaomi Redmi Note 4(X) komt zeer regelmatig voorbij met een leuke CouponCode!

Klik HIER om de volledige review te lezen …


Xiaomi Mi 6 6GB/128GB Smartphone09/06/2017 – Xiaomi Mi 6 – 5.15″ 6GB/64GB Smartphone

De Xiaomi Mi 6 is op het ogenblik het nieuwste en vooral snelste toestel van Xiaomi! De Mi 6 is een 5.15″ Smartphone met hele snelle hardware. Dat er écht snelle hardware is gebruikt kun je mooi zien als je dit toestel vergelijkt met de Samsung Galaxy S8/S8+. In de Xiaomi Mi 6 zit namelijk dezelfde processor: de Snapdragon 835, 8-Core @2.45GHz! Naast deze supersnelle processor is er 6GB (RAM) aan geheugen aanwezig en 64GB (of 128GB) aan opslag! De Dual-Back Camera is zeer goed te noemen en geeft prachtige foto’s! Al met al een toestel die wij zeer kunnen aanbevelen! Nu hebben we zelfs een CouponCode die nog eens €60 extra korting geeft 🙂  Lees snel verder …

Klik HIER om de volledige review te lezen …