Nog een nieuwtje van afgelopen week! Hij was al wel eerder gelekt, maar nu is ‘ie er echt! De Xiaomi Mi Note 3! De Xiaomi Mi Note 3 is in een paar versies leverbaar. De verschillende versies zijn vrijwel gelijk, alleen anders qua opslag! Allereerst zijn er twee kleuren beschikbaar: Zwart en Blauw. Daarnaast is er een 6GB/64GB versie en een 6GB/128GB versie. De Xiaomi Mi Note 3 is een mooie Smartphone geworden en als je heel goed gaat kijken, dan is het de Xiaomi Mi 6, maar dan met een grotere display 🙂

Xiaomi Mi Note 3

Lijk wel veel op elkaar hé? Maar in dit geval is dat alleen maar positief! De Xiaomi Mi 6 is een heerlijk toestel, ligt goed in de hand en de body is goed, stevig en de knoppen en display werken perfect, dus waarom wat anders bedenken 🙂 De Xiaomi Mi Note 3 is voorzien van een 5.5″ Full HD display met 1080×1920 pixels. Ideaal dus voor de mensen (zoals wij), die de Xiaomi Mi 6 nét te klein vonden met 5.15″!! Deze Smartphone draait op de Snapdragon 660 8-Core processor @2.2GHz. Daarmee is het niet de allersnelste, maar doet zeker mee in de hogere regionen. De Xiaomi Mi 6 blijft nog even sneller … Er is standaard op alle versie 6GB aan geheugen beschikbaar. Voor A      ndroid is dit geheugen (RAM) het belangrijkste deel voor Android Smartphones. Maar weest gerust, met 6GB zit je écht aan de goede kant! 3GB begint net standaard te worden, deze heeft dus het dubbele! Aan opslag is ook gedacht en hier heb je de keuze tussen 64GB opslag of 128GB aan opslag. In beide gevallen meer dan voldoende voor de foto’s, muziek, films en series die je mogelijk altijd mee wilt hebben. Doordat de Mi Note 3 een ‘kopie’ is van de Mi 6 is er nu ook een dubbele Back-Camera aanwezig! Hiermee maak je écht de mooiste foto’s. Een voorbeeld kun je HIER vinden in onze review van de Xiaomi Mi 6.

Xiaomi Mi Note 3Standaard is de Xiaomi Mi Note 3 voorzien van Android 7.1 met de Xiaomi-schil MIUI8 erop! Deze MIUI8is een hele goede aanvulling op de Android standaard omgeving. Door MIUI8 krijg je nog een heel aantal extra features die je niet standaard bij Android 7 terug kunt vinden. Daarnaast is Xiaomi erg serieus met het updaten van de Smartphones. Dit gaat via OTA, wat wil zeggen dat je gewoon via de Smartphone de updates kan ontvangen en installeren.

Verder is de Xiaomi Mi Note 3 voorzien van alle gemakken en zaken die je mag verwachten van een moderne Smartphone. Naast de eerder genoemde specificaties heeft de Mi Note 3 ook nog eens NFC, USB-C aansluiting, Dual-Back-Camera, Dual-SIM en ga maar door …

Er komt nog een ‘dikkere’ versie van de Xiaomi Mi Note 3. Dit zal naar alle waarschijnlijk om een 5.7″ Smartphone gaan met een display met afgeronde randen zoals we kennen op de Samsung Galaxy S7 / S8 Edge Smartphones. Waarschijnlijk zal er dan ook een versie komen met nog meer geheugen. Zoals het nu lijkt zal dit de Xiaomi Mi Note 3 Plus of Pro gaan worden en beschikbaar komen in het Zwart, Zilver en Goudkleurig. Houdt onze sites in de gaten!!

Klik HIER voor meer info over de Xiaomi Mi Note 3 Smartphone!

Hoe kun je goed op de hoogte blijven en ons volgen?

Xiaomi Mi Note 3 Xiaomi Mi Note 3 Xiaomi Mi Note 3 Xiaomi Mi Note 3 Xiaomi Mi Note 3 Xiaomi Mi Note 3 Xiaomi Mi Note 3