Gearbest is constant bezig om te kijken waar zaken anders of beter kunnen! Live Chat en het insturen van een ‘ticket’ (navraag) was al mogelijk bij Gearbest via de Gearbest.com site. Sinds vandaag is er een nieuwe Service Live: Facebook Messenger Service! Dit is ontstaan omdat maandelijks 1 miljoen tickets in worden geschoten en met deze Facebook Messenger Service kan Gearbest nog beter inspelen op de vragen van klanten over de hele wereld met deze makkelijke nieuwe Service!

Welke manieren zijn er nu om contact op te nemen met Gearbest?

Contact services messenger chat ticket

We kunnen de Facebook Messenger Service dan ook aanbevelen om die mogelijkheid te gebruiken. Dit vanwege de snelheid en functionaliteit!

Hoe kun je de Facebook Messenger Gebruiken?

Je kunt de Facebook Messenger Service makkelijk terugvinden op de site Gearbest.com, op internet via Facebook of makkelijk via de mobiele telefoon!

 1. GB Messenger via Gearbest.com
  Hier is de service terug te vinden onder ‘Live Chat’. Deze optie staat helemaal rechts boven in het het scherm. Als je ‘Live Chat’ aanklikt komen de 3 mogelijkheden in beeld:

  Contact services messenger chat ticket GB Messenger Facebook
  Klik hier op ‘Messenger’ en de service wordt gestart!

 2. GB Messenger via de ‘Contact Us’ pagina
  Je kun de GB Messenger ook terugvinden via onze hoofdpagina op Gearbest. Helemaal onderaan de pagina staat de knop ‘Contact Us’. In deze pagina is ook een snelkoppeling gemaakt naar de GB Messenger.
 3. GB Messenger via Facebook
  Je kunt de GB Messenger ook terugvinden via Facebook en op die manier makkelijk contact opnemen met Gearbest. Maak op Facebook verbinding met de officiele Gearbest Facebook pagina. Door op de knop te drukken ‘Bericht Sturen’ wordt de GB Messenger ook gestart en kun je ons jouw bericht / vraag sturen!

  GB Messenger Facebook Bericht Sturen

 4. GB Messenger via de Smartphone / mobiele telefoon

  GB Messenger QR CodeOp jouw mobiele telefoon kun je ook makkelijk gebruik maken van de GB Messenger. Start de Messenger App en scan de QR-Code die hiernaast staat. Dan wordt automatisch de service gestart.Je kunt ook naar het volgende adres gaan om direct de GB Messenger op te starten: https://www.m.me/gearbest !

Mocht je dus vragen hebben over een bestelling, verzending, product of alle overige vragen: Gebruik de GB Messenger!