Gearbest is continue bezig om te kijken of het logistieke proces rondom het verzenden en ontvangen van pakketjes te verbeteren. Helemaal nu tijdens de grote 11.11 Promotie. Er zijn een aantal regels om in aanmerking te komen voor compensatie of het opnieuw laten versturen van een pakket. We hebben een onderscheid gemaakt in de volgende drie categorieën:

  1. Problemen met / door doaune
  2. Veranderde verzendmethode door problemen met computersysteem
  3. Kwijtraken van de order

Onze klantenservice zal u informeren over de status van de verzending als de order méér dan een week vertraagd is.

Problemen met / door douane
Alle vertragingen die ontstaan zijn bij het inklaren bij de douane komen in aanmerking voor een compensatie. Deze compensatie bedraagt 5% van het totaalbedrag van de order per week dat de verzending vertraagd is. Als een order uiteindelijk niet door wordt gelaten door de douane zullen wij opnieuw naar u toe sturen met een speciale verzendmethode, zodat het pakket altijd aan zal komen.

Veranderde verzendmethode door problemen met computersysteem
1. Iedere week dat het pakket over de deadline komt, zal 5% van het ordertotaal gecompenseerd worden.
2. Eventuele douanekosten worden 100% vergoed.
3. Producten die retour worden gezonden door de douane, doordat het CE-certificaat ontbreekt zullen wij volledig vergoeden of wordt opnieuw verzonden via andere verzendmethode.

Kwijtraken van de order
Wij gaan er niet vanuit, maar toch gebeurd en af en toe dat een order verloren gaat in het verzendproces. Neem contact op met de onze klantenservice. Als wij bevestigd hebben gekregen dat het pakket verloren is zullen wij de order volledig vergoeden of opnieuw toesturen.

Onze klantenservice zal u informeren over de status van de verzending als de order méér dan een week vertraagd is.

Op de volgende manier kunt u ons op de hoogte brengen van mogelijke logistieke problemen. Vermeld daarbij altijd het ordernummer en evt. de track&trace code.

Wij hopen u snel te zien op onze Gearbest Website!