LED verlichting is natuurlijk al lang niet nieuw meer.. Maar er komen wel steeds meer slimme toepassingen voor LED-verlichting. Aangezien de meeste LED verlichting uit China komt zijn er ook bij Gearbest heel veel LED lampen, zaklampen, slimme verlichting en andere LED toepassingen te vinden! Hier is nu een promotie / Sale voor actief om de mogelijkheden onder de aandacht te brengen!

Smart LED Verlichting

LED lampen kennen we al. Philips is met de Hue Smart LED verlichting erg bekend geworden en de mogelijkheden worden steeds verder uitgebreid. Het grote voordeel van de Smart LED verlichting is dat je zelf kan bepalen en instellen wat de lampen moeten doen. Wanneer gaan ze aan, wanneer gaan ze uit? Ook kun je ze vaak koppelen aan sensoren (of ze zijn ingebouwd), en bepaal jij wat voor kleur ze moeten worden! Philips Hue is niet te koop bij Gearbest, maar wel een aantal hele goede varianten, die zeker niet onderdoen; niet qua mogelijkheden en vele malen goedkoper zijn! Xiaomi heeft bijvoorbeeld de Yeelight collectie! Ook zijn er speakers beschikbaar die qua kleur in te stellen zijn, maar daarnaast ook nog eens een Bluetooth Speaker hebben ingebouwd! KLIK HIER om direct naar de LED Verlichting Promotiepagina te gaan!

LEd Verlichting

Xiaomi Yeelight Smart RGB

LEd Verlichting

Xiaomi Yeelight Smart White

LEd Verlichting

Xiaomi Yeelight Smart LED Strip

 

 

 

 

 

 

 


LED (CREE) Zaklampen

Nog zo’n gave ontwikkeling op het gebied van LED zijn de nieuwe LED (CREE) zaklampen. Dit is gewoon de zaklamp die wij kennen, al jaren, maar dan met véél meer lichtopbrengst! Dit komt natuurlijk doordat de LED lampen steeds beter worden, maar ook door nieuwe generaties batterijen (bijv. 18680) die meer vermogen kunnen leveren, waardoor de lampen nog feller worden. Er zijn LED zaklampen die gewoon 1000 lumen kunnen produceren!! Ook hieronder weer een 3-tal voorbeelden. Via DEZE LINK kom je bij alle Gearbest LED zaklampen!!

LEd Verlichting zaklamp CREE Flash Light

Klarus XT1C

LEd Verlichting zaklamp CREE Flash Light

Klarus XT12GT Tactical

LEd Verlichting zaklamp CREE Flash Light

Nitecore SRT9

 

 

 

 

 

 

 

 


Led Verlichting voor in huis

Nog een andere toepassing van de LED verlichting is huisverlichting. De Smart LED verlichting is hier natuurlijk ook van toepassing, maar hier hebben we het écht over losse lampen die je ‘ergens’ in en om het huis goed kunt gebruiken. Voordeel: :LED gebruikt heel weinig energie en vaak is de felheid goed instelbaar! Je kunt in deze categorie denken aan lampen voor in de huiskamer, nachtlampjes, maar ook de LED buitenverlichting valt hieronder. KLIK HIER om direct naar de promotie-pagina te gaan!!

LEd Verlichting

Zanflare LED buitenverlichting

LEd Verlichting

Xiaomi Philips Eyecare Lamp

LEd Verlichting

Zanflare sensor Verlichting

 

 

 

 

 

 

 


Verlichting @Gearbest

Via DEZE LINK hebben we natuurlijk nog veel meer verlichting en zaken die met (LED) verlichting hebben te maken. Hier vindt je onder andere ook de batterijen voor de sterke LED CREE Zaklampen, laders, losse lampen en de RETRO Vintage lampen! In totaal meer dan 5100 producten om uit te kiezen! 🙂

LEd Verlichting