De meeste advertenties en artikelen die je voorbij ziet komen op deze Gearbest BLOG en op de diverse Facebook pagina’s zijn meestal van producten en gadgets die best aan de prijs zijn .. Vaak nog steeds veel goedkoper dan dat je in Nederland zult vinden, maar toch aanzienlijke bedragen. Voor sommigen onder ons kan dát de drempel zijn om niet iets uit China of bij Gearbest te bestellen. In Nederlands is het zo dat de pakketjes die je besteld inclusief de verzendkosten lager moeten zijn dan €22 om niet door de douane gepakt te worden… Duurdere producten kunnen er best doorheen komen, maar een garantie heb je dan nooit.

Daarom hebben we een apart artikel geschreven met leuke gadgets en producten die niet boven de €22 komen, bij lange na niet zelfs … 🙂 We gaan in dit artikel in op de artikelen die je bij Gearbest kan kopen die maximaal €3 kosten of minder. Voor de eerder genoemde doelgroep zijn dit de producten bij uitstek om eens te kijken of het bestellen uit China niet eng is en meestal gewoon supergoed gaat!

Gearbest heeft natuurlijk ook voor de goedkopere gadgets een aparte pagina in het leven geroepen. Deze pagina kun je via DEZE LINK direct benaderen.

Af en toe kom je site tegen waar producten écht goedkoop zijn .. Via de bovenstaande link zul je zien dat je best hele leuke dingetje en cadeautje kunt vinden voor een paar cent 🙂 Wat dacht je van kabels, slimme fruitsnijders, USB LED lampjes, speelgoed of een USB lader voor in de auto en nog veel meer … Dit zijn maar een paar producten die op onze promotiepagina te vinden zijn!

One Dollar

Je krijgt met de CouponCode nog eens 40% extra korting!

Hier zie je al een paar producten tussen staan die dan toch weer duurder zijn dan €1. Nu komt het leuke: Gebruik CouponCode 40%OFF$1 en je zult zien dat het nóg goedkoper kan! Dan gaat er nog eens 40% van de prijs af!

Scroll je op de promotiepagina nog verder naar beneden, dan zie je ook al snel dat de producten iets duurder worden. Ook hier is een CouponCode voor aanwezig: 50%0FF$1 , waarbij je geen 40% korting krijgt, maar 50% korting! Hierdoor worden ook deze producten nog interessanter! Dit zijn producten zoals koptelefoons, MP3-speler, LED verlichting, digitale horloges en ga zo nog maar even door! Hieronder een voorbeeld van de producten waar je de extra 50% korting op krijgt!

One Dollar Sale

Je krijgt met de CouponCode nog eens 50% extra korting!

Wil je nog verder gaan, nou, scroll dan nog maar even goed verder naar beneden op de promotiepagina op de Gearbest site, want de kortingen gaan maar door! De volgende groep geeft 60% extra korting. Hier staan gadgets waar je normaliter veel meer voor betaald hier in Nederland. Je raadt het al: CouponCode 60%0FF$1 geeft dus 60% korting op deze groep producten! Je snapt het verhaal dus al, de CouponCodes geven steeds meer korting en de producten steeds leuker. Gearbest gaat alleen nog verder dan de 60% korting! Er is nog een hele categorie die 70% korting geeft en daarna ook nog een groep waar je maar liefst (met de CouponCode) 80% korting krijgt op de producten!

Er is dus geen reden meer om niet eens iets te bestellen, al is het alleen om te testen! Het voordeel wat je nu ook hebt bij Gearbest is dat je makkelijk kunt betalen met iDeal en PayPal. Hierdoor wordt de hele bestelprocedure en betaling nog veel makkelijker!

Houdt onze BLOG goed in de gaten of wordt lid / volg onze Facebook pagina en/of groep!

Hoe kun je goed op de hoogte blijven en ons volgen?