September = Oogstmaand

Het is nét september en Gearbest heeft voor deze maand een nieuwe promotie gestart: September = Oogstmaand! Gearbest gaat groots uitpakken deze maand met diverse grote acties en promoties! Hier eerst een snelle blik over wat gaat komen! Zorg ervoor dat je ons volgt op onze Gearbest Coupon & Koopjes Facebook Groep en de Gearbest Nederland Facebook pagina!


Wanneer speelt deze September = Oogstmaand precies?

De maand september wordt opgedeeld in 3 rondes. De drie ronden vinden plaats binnen de volgende data en tijden:

  • De opwarmronde – 6 september 10.00 uur tot 11 september 09.00 uur
  • ‘The Main Event’  – 11 september 09.00 uur tot 18 september 10.00 uur
  • De After-Party – 18 september 10.00 uur tot 25 september 10.00 uur

Wat kun je verwachten?

Zoals we al zeiden: Gearbest gaat groots uitpakken tijdens de September = Oogstmaand promotie! Naast de bekende Couponcodes en Flash Sales zijn er een aantal nieuwe onderdelen en acties toegevoegd. De volgende extra;s kun je van ons verwachten! 🙂

Extra kortingen met PayPal en de Gearbest App!

Als dit de eerste keer is dat je een aankoop gaat doen via Gearbest, dan wil je deze promotie niet missen! Vanaf 11 september tot 15 september krijgen de eerste 3000 nieuwe klanten, wanneer het totaalbedrag van $50 (= €42) wordt bereikt, $3 extra korting op de order/factuur. Deze actie is zowel geldig voor de PC als op de mobiele telefoon.

Voor de eerste 2000 nieuwe klanten die via de Gearbest App een bestelling doen krijgen zelfs $5 korting! Deze korting is geldig als het totaalbedrag van de order minimaal $40 (= €33) bedraagt. Deze Gearbest App promotie loopt tot en met 18 september! Let op: deze actie is alleen geldig als er wordt betaald via PayPal en ieder account komt slechts eenmaal in aanmerking per promotiedag!

September harvest oogstmaand

Win cadeaus en Couponcodes door het spelen van spelletjes!
Vanaf 6 september tot 11 september heeft Gearbest een Game online waarmee je cadeaus en Couponcodes kunt winnen. Alle Gearbest klanten kunnen meedoen en je hebt de kans om één van de meest verkochte Smartphones te winnen of andere gadgets of Couponcodes! Ook is er een grappige Fruit-Game waarmee je fruit moet vangen en gelijk prijzen kunt winnen! Hiervoor moet je een account hebben bij Gearbest. Dit spel is beschikbaar vanaf 11 september tot en met 18 september.

September harvest oogstmaand

Nog meer FUN en kortingen!
Naast de bovengenoemde acties is er in de hele periode nog veel meer te vinden op de Gearbest site. Zo zijn er Coupons beschikbaar voor bijvoorbeeld Intel-devices of extra kortingen via de Flash Sale pagina! Tijdens de promotieperiode zijn er ook nog speciale acties, die maar heel tijdelijk lopen, maar wel recht geven op hele hoge kortingen op telefoons, domotica-artikelen, tablet, Mini PC’s en TV Mediaplayers en nog veel meer! Ook zal er extra aandacht gegeven worden aan de lokale warenhuizen van Gearbest, dus ook het EU-warenhuis! Hierdoor heb je jouw gadget nog veel sneller thuis en geen risico op extra kosten!


Er komt nog meer …

Met alle bovenstaande acties en Flash Sales heb je waarschijnlijk genoeg te zien, maar er komt nog veel meer! Alleen is nog niet alles bekend 🙂 Er is wel bekend geworden dat er exclusieve producten en aanbiedingen aan gaan komen met nog meer leuke actie, maar .. De inhoud daarvan en de vorm is ook bij ons nog niet bekend en is nog lekker ‘geheim’ gehouden! Des te meer redenen om de Gearbest Promotie September = Oogstmaand goed in de gaten te houden!

Hoe kun je goed op de hoogte blijven en ons volgen?