Er is weer een nieuwe week van start gegaan, dus ook zijn er weer nieuwe couponcodes beschikbaar op onze Nederlands actiepagina bij Gearbest! In totaal zijn het er weer 8 exclusieve coupons, waarvan we ook deze keer weer 2 zullen toelichten. Voor de overige 6 couponcodes moet je zelf maar eens even kijken 🙂

Deze week gaan we dieper in op de Bluedio H+ Bluetooth koptelefoon en de MPOW DS – D6 Smartband. Voor beide producten is nu dus een couponcode actief die alleen te gebruiken is voor onze Nederlandse klanten!

Bluedio H+ Bluetooth Koptelefoon met microfoon
Het vastzitten aan draadjes is zooooow 2014 … Daarom is tegenwoordig alles Bluetooth. In dit geval hebben we een gave Bluetooth koptelefoon; de Bluedio H+ koptelefoon. Dit is zo’n koptelefoon waarbij werkelijk alles aanwezig is. De Bluedio H+ is in de basis gewoon een goede koptelefoon met stevig en helder geluid voor al jouw muziek of geluid. Daarnaast heeft Bluedio nog een aantal functies toegevoegd, waardoor dit een zeer interessante en ook nog eens voordelige koptelefoon is. Als eerste natuurlijk de vrijheid die je hebt doordat je niet meer vast zit aan snoeren. Je kunt gewoon heerlijk draadloos genieten van jouw muziek. Deze Bluedio H+ heeft ook een ingebouwde microfoon, zodat je er dus ook mee kunt bellen (of bijvoorbeeld gamen)!! Daarnaast heeft deze koptelefoon ook nog de mogelijkheid om een MicroSD te plaatsen met muziek erop en er is een FM-radio ingebouwd 🙂 Heeft jouw device nu even geen Bluetooth, of wil je deze koptelefoon gebruiken op de PC dan kun je hem ook nog eens aansluiten via een 3.5mm jack!

Bluedio H+ Bluetooth koptelefoon

Met onze Couponcode kost deze gave koptelefoon maar €19,79. Gebruik code: NLBluedio op de afrekenpagina voor de extra korting!!

Klik HIER om de Bluedio H+ koptelefoon te bestellen of voor meer info!

MPOW DS – D6 Smartband
MPOW SmartbandWeer een leuke gadget voor een heel leuke prijs, maar met ook nog eens heel veel mogelijkheden. De MPOW DS – D6 Smartband is een Smartband met onder andere een hartslagmeter, stappenteller, alarm, notificiaties vanaf jouw Smartphone, slaapmonitor en nog veel meer! Vaak worden deze ‘Smartbands’ aanbevolen voor het sporten, wat natuurlijk heel goed mogelijk is, maar deze Smartbands zijn ook zeer geschikt voor het dagelijks gebruik. Je krijgt door het dagelijks dragen van zo’n Smartband een leuk inzicht in jouw dagelijkse activiteiten … Hoeveel stappen zet je nu op een dag? En hoeveel caloriën verbrand je daarmee? Ook er fijn is de zogenaamde slaapmonitor. Deze functie geeft inzicht in de kwaliteit van jouw nachrust. Al met al een hele gave Gadget die leuk is om te hebben, of nog leuke om cadeau te geven 🙂 Voor de prijs hoef je het niet te laten! Nu met onze exclusieve couponcode betaal je maar €13,19 !! Gebruik coupon: NLMPOW1 op de afrekenpagina voor de extra korting! Je kunt hem ook voor €16 bestellen uit een EU-warenuis!

Klik HIER om de MPOW DS – D6 Smartband te bestellen of voor meer info!

We hebben nu twee van de acht couponcodes beschreven 🙂 Op onze Nederlands pagina op Gearbest vindt je nog 6 exclusieve coupons!
Neem snel een kijkje om niets te missen. Deze worden elke week vervangen door nieuwe couponcodes !!