Black Friday & Cyber Monday
Ook Nederland wordt er dit jaar weer meer aandacht aan gegeven: Black Friday en Cyber Monday! En deze dagen komen al snel! Vrijdag 24/11 is het Black Friday en maandag 27/11 is het Cyber Monday. Dit zijn de beste dagen om mooie aanbiedingen te scoren op Gearbest. De promotieperiode loopt van 20 november tot en met 27 november. Zolang de promotie loopt zijn op alle producten die in voorraad zijn acties en speciale prijzen. Maar er is veel meer in deze periode. Je kunt hierbij denken aan Flash Sales, Lucky Bags, speciale acties op bepaalde categorieën of merken, Win-games en nog veel meer!


Promotieperiode
De promotieperiode is opgesplitst in 3 delen:

  1. De ‘Voorronde’. Deze voorronde start maandag 20 november en loopt door tot donderdag 23 november.
  2. Het ‘Main Event’. Deze start op vrijdag 24 november en loopt door tot en met maandag 27 november.
  3. De ‘Afkoelperiode’. Deze loopt van 28 november tot en met 4 december.

Acties en evenementen
Tijdens de hele promotie zijn er veel verschillende en leuke acties, waardoor jij de mooiste deals kunt scoren. Tijdens de Flash Sales zijn diverse producten zeer scherp geprijsd, die je gerust mag vergelijken met andere webshops 🙂 Maar weet wel, deze zijn tijdelijk!
Durf jij een gokje te wagen en een ‘spannende’ aankoop te doen? Ga dan voor de ‘Lucky Bags’. Dit zijn producten waarvan je alleen de titel krijgt te zien (en nee, niet de naam van het product, maar een merknaam of een categorie). Hierdoor weet je niet zeker wat je krijgt, maar het is zeker de moeite waard!
Wat ook zeer de moeite waard is, zijn de MEGA-Coupons! Dit zijn coupons waarmee je altijd $10, $30 of zelfs $50 korting krijgt op jouw aankoop! Zorg ervoor dat je deze verzilverd, want deze zijn ook nog (beperkt) geldig ná deze promotieperiode 🙂 !! De $10 korting krijg je al als je een aankoop doet vanaf $50 (ongeveer €45), dus dat is gewoon 20% korting! De $30-coupon kun je gebruiken bij aankopen vanaf $150 (€126) en de $50-coupon vanaf $300 (€253) aankopen … Je kunt deze coupon gebruiken voor alle producten, behalve de producten die al in de ‘Flash Sale’ zijn.
Daarnaast heeft Gearbest een aparte rubriek en acties opgezet voor nieuwe klanten. Dit zijn dus de mensen die nog nooit eerder een aankoop hebben gedaan bij Gearbest. Hiervoor zijn extra coupons en kortingen beschikbaar tijdens de promotieperiode!

price-slayerslucky-draws

 

 

 

Is er nog meer? Ja, veel meer! Gearbest heeft voor deze promotieperiode extra actie-pagina’s beschikbaar met couponcode voor diverse categorieën en merken! Zoek jij nog een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders? Bekijk dan snel onderstaande actie-pagina’s!

Wil je helemaal niets missen van alle acties en aanbiedingen, houdt dan onderstaande pagina’s goed in de gaten!

blackfridaygb

cyber-monday