We hebben deze keer weer een leuk verzamelartikel gemaakt. Deze keer een leuke gadget wat jou gewoon tijd gaat opleveren, doordat je het niet meer zelf hoeft te doen: Robot Stofzuigers! Het mooie aan de aanbiedingen die we hieronder hebben staan is dat deze allemaal uit een EU-warenhuis komen, dus geen risico op extra (douane)kosten en je hebt hem al binnen een paar dagen thuis!


iLife A4S Robot StofzuigeriLife A4S Smart Robot Stofzuiger

De iLife A4S is een mooie en stevige Robot Stofzuiger die geschikt is voor oppervlakten tot 200m2. Daarom dus geschikt voor de meeste huizen. Naast het stofzuigen (met 1000Pa zuigkracht) kan deze iLife A4S ook nog eens dweilen! Dit alles doet hij ook nog best stilletjes met 65dB. De ideale hulp in het huishouden 🙂

Met Coupon A4SEU van €146 voor maar €137,42

Klik HIER om de iLife A4S Smart Robot Stofzuiger te bestellen!


ilife A6iLife A6 Smart Robot Stofzuiger

Zoals je kunt zien is iLife gespecialiseerd in de diverse modellen Robot Stofzuigers, in alle prijsklassen! De iLife A6 Smart Robot Stofzuiger ziet er gaaf uit met zijn zwart hoogglans kleur en is voorzien van de nodige technische snufjes! Deze stofuiger is slechts 8cm dik en kan dus vrijwel overal onderdoor. Met een zuigkracht van 1000Pa en een accu van 2600mAh kan deze iLife A6 ruimten aan tot 200m2! Ook deze kan stofzuigen en dweilen!

Met Coupon ILIFEA6EU van €172 voor €163,19

Klik HIER om de iLife A6 Smart Robot Stofzuiger te bestellen!


iLife V5 Robot StofzuigeriLife V5 Robot Stofzuiger

Deze iLife V5 Robot Stofzuiger is de goedkopere versie, maar ook deze kan zeer goed meekomen! Een paar gave dingen die de iLife V5 heeft is dat die zelf terug gaat naar zijn dock om op te laden en dat deze slechts 55dB aan geluid produceerd. De V5 heeft nét iets minder zuigkracht, maar met 600Pa is deze geschikt voor ruimten tot 150m2 (wat meer dan voldoende is voor de gemiddelde huiskamer)!

Met Coupon ILIFEV5EU van €105 voor €94,47

Klik HIER om de iLife V5 Robot Stofzuiger te bestellen!


Haier XShuia HXS-C3Haier XShuai HXS-C3 Smart Robot Stofzuiger

Ander merk, maar zeker niet minder bekend dan iLife! De Haier XShuai HXS-C3 is een High-End Robot Stofzuiger! Om te beginnen is deze stofzuiger ook voorzien van een camera, dus je kunt je huis bewaken als de Robot aan het werk is 🙂 Deze stofzuiger is voorzien van een 6500mAh accu en kan via een App op jouw Smartphone bediend worden (10 programma’s). Ook de Haier XShuai HXS-C3 kan stofzuigen én dweilen!

Met Coupon HXSC3EU van €205 voor €180,37!

Klik HIER om de Haier XShuai HXS-C3 Smart Robot Stofzuiger te bestellen!


Haier XShuai T370 Robot StofzuigerHaier XShuai T370 Smart Robot Stofzuiger

Weer één die we toch willen benoemen! Niet de goedkoopste, maar wel hele gave features! Werkt via de App en de Amazon Alexa én heeft ook nog eens een zuigkracht van 1500Pa!! 🙂 Je kunt deze Robot Stofzuiger ook de meest efficiënte route door jouw huis aanleren en programmeren! Ook de Haier XShuai T370 is geschikt om mee te zuigen of mee te dweilen!

Met coupon HXT370EU van €145 voor €137,42

Klik HIER om de Haier XShuai T370 Smart Robot Stofzuiger te bestellen!


Xiaomi Smart Robot StofzuigerXiaomi Smart Robot Stofzuiger

Ook dit merk kan natuurlijk niet ontbreken. De Xiaomi Smart Robot Stofzuiger is één van de meest verkochte Robot Stofzuigers en dat zegt op zich al voldoende! Gaaf is dat deze nu ook uit het EU-warenhuis geleverd kan worden! Deze stofzuiger heeft een dikke 5200mAh accu en zorgt dat al het vuil weg is als je thuis komt! 🙂

Helaas geen Coupon, maar wel uit EU voor €250 🙂

Klik HIER om de Xiaomi Smart Robot Stofzuiger te bestellen!