We hebben het natuurlijk altijd over alle producten en gadgets die je via de webshop kunt kopen bij Gearbest. Website ziet er leuk uit, maar geeft natuurlijk weinig info over het ‘bedrijf’ Gearbest wat erachter zit en de werknemers die daar werken … Wij hebben een kijkje genomen bij Gearbest en hier een samenvatting van het bedrijf achter de webshop!

Gearbest is een onderdeel van het grote, en in China bekende, E-Commerce Business GlobalGrow E-Commerce. Naast Gearbest is ook SammyDress een onderdeel van GlobalGrow. Als je naar onderstaande afbeelding kijkt kun je zien dat Gearbest wel heel groot aan het worden is, en jaar na jaar worden cijfers verbroken 🙂

GlobalGrow Gearbest

Gearbest is gevestigd in een mooi gebouw in Shenzhen. Shenzhen is de snelst groeiende stad ter wereld en er wonen ongeveer 11.4 miljoen mensen! Dit is hét technische hart van China, waar veel electronica bedrijven zitten. Gearbest zit sinds 2011 in een mooi gebouw, waar we graag een inkijk in geven. Daarnaast natuurlijk foto’s van het Gearbest Team en de werkomgeving!

GlobalGrow Gearbest GlobalGrow Gearbest GlobalGrow Gearbest

Hier in het hoofdkantoor werken een heleboel mensen, niet alleen uit China, maar vanuit de hele wereld. Op deze manier zorgen we ervoor dat we een binding krijgen met de diverse regio’s! Zo hebben we voor Nederland ook een eigen contactpersoon waar we prima mee kunnen communiceren om de Nederlands Gearbest gebruikers te informeren over nieuwe producten en vooral nieuwe aanbiedingen en CouponCodes!

GlobalGrow Gearbest  GlobalGrow Gearbest

 

 

 

 

Een deel van de werkzaamheden is natuurlijk het contact houden met de contactpersonen, websites en fora in alle landen, maar ook het opzetten van nieuwe aanbiedingen. Ook erg belangrijk is het om de markt ‘om ons heen’ goed in de gaten te houden en kijken wat de prijzen doen! Door hier heel goed op in te spelen lukt het Gearbest vrijwel altijd om de goedkoopste te zijn. Is dat niet zo? Laat het ons weten, mogelijk dat wij hier nog wat aan kunnen doen! Een ander groot onderdeel van de werkzaamheden is natuurlijk de ondersteuning en vragen beantwoorden van al onze klanten! Zoals je al kon zien in de bovenste afbeelding: dagelijks gaan er meer dan 150.000 producten de deur uit!!

GlobalGrow Gearbest