OnePlus was de eerste échte Chinese Smartphone die ‘groots’ is geworden in de rest van de wereld en in Nederland. De OnePlus One was de eerst met super kwaliteit, heel snel en goedkoop in vergelijking tot de bekend high-end Smartphones … OnePlus is een dochteronderneming van de grootste Chinese Smartphone fabrikant: Oppo. Nu zijn we inmiddels beland bij de OnePlus 6 die leverbaar is in een paar kleurvarianten en een paar verschillende specificaties voor wat betreft de geheugengrootte en de opslaggrootte. De basis van de OnePlus 6 qua display, processor en camera’s en overige specificaties is gelijk bij alle versies!

Oneplus 6
De nieuwe versie OnePlus 6 is weer een supersnel en vooral mooie telefoon geworden! Deze Smartphone is voorzien van een grote display van 6.28″ en is een AMOLED scherm. Hierdoor kun je de display ook goed aflezen in bijvoorbeeld felle zon. De display is voorzien van een zogenaamde ‘Top-Notch’ waar de front camera, LED, speaker om mee te bellen en sensoren in zitten. Dit is de kleine inkeping aan de bovenkant van de display. Verder is de volledige voorkant van deze Smartphone ongeveer display. Het scherm heeft een verhouding van 19:9, waardoor je deze grote telefoon wél met één hand kan bedienen! Dus die 6.28″ lijkt heel groot, maar dat went écht snel! Het scherm heeft overigens een resolutie van 2280 x 1080 pixels.

Een andere belangrijk onderdeel van de nieuwe high-end Smartphones is de processor die erin zit! De OnePlus 6 is voorzien van de nieuwste en snelste Snapdragon 845 processor. Dit is een processor die in meerdere high-end Smartphones te vinden is zoals de Samsung Galaxy S9, Xiaomi Mi 8 en bijvoorbeeld de Google Pixel 2. De Snapdragon 845 is een 8-core processor die draait op maximaal 2.45GHz. Dit is echt een van de snelste processoren op de markt op dit moment!

Een ander onderdeel, wat steeds meer mensen belangrijk vinden in een Smartphone is de camera. Nou, daar zit je ook met deze Smartphone helemaal goed bij. Wij hebben zelf ook deze Smartphone in gebruik en zijn zeer onder de indruk van de kwaliteit en de mogelijkheden qua instellingen! Mede door de dubbele back-camera kun je hele gave foto’s maken met bijvoorbeeld de achtergrond helemaal ‘geblurred’. Hierdoor kun je hele gave foto’s maken! De twee back-camera hebben een resolutie van 20MP + 16MP. De front camera is een 16MP camera.

Biertje OnePlus 6

Bovenstaande voorbeeld is de portret-modus gebruikt. Hierbij wordt er ingezoomd op het geselecteerde object. Hierdoor wordt de achtergrond wazig gemaakt. Hier kun je heel leuk mee spelen met dit toestel! 🙂

De Oneplus 6 bestaat in een paar varianten qua geheugen en opslagcapaciteit:

  • 6GB geheugen en 64GB opslag
  • 6GB geheugen en 128 GB opslag
  • 8GB geheugen en 128GB opslag
  • 8GB geheugen en 256GB opslag

Daarnaast zijn er naast de standaard kleuren nu ook een aantal speciale versies uit, zoals de ‘Avengers Editie’ en een Rode special Edition.

Nu komt het mooiste van de OnePlus 6: de Prijs! De is op geen enkele manier te vergelijken met de Samsung, Apple of andere bekende merken. De OnePlus 6 is namelijk véél goedkoper! We hebben even snel gezocht naar de goedkoopste Samsung Galaxy S9. Dit is de 4GB/64GB versie voor €539. Let op, deze heeft dus maar 4GB geheugen. De goedkoopte 6GB/64GB variant kost €655 in Nederland. Het instapmodel van de OnePlus 6 heeft al 6GB geheugen … En de OnePlus 6 6GB/64GB kost maar €423… 🙂

Klik HIER om de OnePlus 6 te bestellen!

Oneplus 6 Oneplus 6