De zomervakantie komt hier in Nederland tot het einde … Daarom nu toch nog een paar mooie actiepagina’s boordevol aanbiedingen en gave gadgets. Natuurlijk hebben we nu ook een pagina met apart aanbiedingen voor het aankomende school- / werkjaar! We hebben hier een aantal promotiepagina’s samengevoegd.

The Smartest Summer Deals

Smartest Summer deals

We hebben de Smartest Summer Deals online gezet. Dit is een pagina vol met leuke gadgets en nu ook nog met extra kortingen! Je kunt hierbij denken aan Action Cams, Smartwatches, koptelefoons en nog veel meer! Hier willen we graag de No.1 F18 GPS Smartwatch apart toelichten. De No.1 F18 is een stoere Smartwatch welke je goed kunt gebruiken tijdens het sporten, maar ook voor dagelijks gebruik zeer geschikt is. Mooi aan deze Smartwatch is dat deze een eigen ingebouwde GPS heeft. Hiervoor hoef je bijvoorbeeld tijdens het hardlopen niet apart die grote No.1 F18 SmartwatchSmartphone mee te nemen om toch jouw route goed in beeld te krijgen! Lekker jouw rondje hardlopen, daara synchroniseren met jouw Smartwatch en je hebt alle gegevens weer actueel. Daarnaast is de No.1 F18 Smartwatch voorzien van een hartslagmeter, stappenteller, geeft inzicht in stappen, afstand en calorieverbruik en is ook nog waterdicht! Ook kun je voor de diverse disciplines, zoals hardlopen, voetballen, fietsen en nog een aantal sporten aparte settings instellen, zodat deze Smartwatch nog betere informatie kan weergeven. Via jouw Smartphone kun je ook de notificaties netjes in beeld krijgen van het horloge De No.1 F18 ziet er zeer straks uit en heeft een heldere en goed afleesbare display. Op dit moment kost de No.1 F18 GPS Smartwatch slechts €43 tijdens deze actieperiode 🙂 Hier is de directe link naar de No.1 F18 GPS Smartwatch!

Maar we hebben nog een aanrader uit deze ‘Summer Deals’ actiepagina. De Xiaomi Mi Band 2 was ongeveer de meest verkochte Smartband ter wereld. Dit had een reden 🙂 De functionaliteit, prijs, design en kwaliteit waren hier belangrijk in. Maar deze Mi band 2 heeft inmiddels een opvolger gekregen in de (hoe kan het ook anders): De Xiaomi Mi Band 3! Wederom een soortgelijke Smartband, maar is nog strakker geworden qua design, Xiaomi Mi Band 3hoge kwaliteit, nog betere notificaties vanuit jouw Smartphone en weer een goede prijs! Deze keer is de Mi Band 3 ook echt waterdicht tot 50 meter, maar goed, dat zullen velen van ons nooit halen en daar zijn nog wel interessantere (en vooral duurdere) onderwaterhorloges voor uitgevonden … De Xiaomi Mi Band 3 is geschikt voor dagelijks gebruik, heeft een stappenteller, hartslagmeter en slaapmonitor ingebouwd en het grootste voordeel: Je kan heb gewoon 20 dagen dragen, zonder opnieuw op te laden! Lekker lang standby. Opladen is trouwens makkelijk met de bijgeleverde USB-lader en is in een paar uur weer 100% vol! We hebben nu de Xiaomi Mi Band 3, internationale versie beschikbaar voor €31 🙂 Hier is de directe link naar de Xiaomi Mi Band 3!

Quality Time

Quality Time actiepagina

Natuurlijk is er meer, zoals we al eerder hebben aangegeven. Een andere promotiepagina die nu actief is, is de ‘Quality Time‘ pagina. Op deze pagina kun je een aantal hele leuke aanbiedingen vinden voor Smartwatches! Hier staan onder andere diverse horloges van KingWear en ZeBlaze en daarnaast de ‘Bestsellers’ qua Smartwatches bij Gearbest. Dit zijn trouwens niet meer alleen de Smartwatches met een eigen bedacht besturingssysteem, zoals we dat in het verleden vaak zagen. Nee, een groot aantal van deze Smartwatches draait gewoon op Android, waardoor de mogelijkheden en de te installeren Apps bijna oneindig worden. Een mooi voorbeeld is de onderstaande Smartwatch van KingWear: De KingWear KW88 Pro met tal van mogelijkheden, diverse faceplates en een prachtig design, draaiend op Android OS! We hebben de direct link naar de KingWear KW88 Pro toegevoegd door op onderstaande afbeelding te klikken … 🙂


Gadgets voor op school / werk

Novilty supplies

Als laatste actiepagina hebben we een mooie pagina gemaakt met school-/werkgerelateerde Gadgets! Met een groot deel van deze gadgets maak je je schoolwerk niet alleen leuker, maar misschien ook nog wel eens makkelijker of sneller 🙂 Wat dacht je van een Bluetooth Thermische printer voor alle aantekeningen of foto’s of een notitieboekje dat je telkens weer kunt gebruiken en nooit ‘op’ raakt? Ook het 32-delige HB potloodset is aan te bevelen voor tekenen of andere opdrachten. Zeer veel leuke aanbieidingen op één handige pagina!