En ja, we hebben weer een nieuw product die we nader gaan beschrijven. We gaan de AGM X2 SE Rugged Smartphone bespreken. Dit is een écht sterke en robuuste Smartphone met een paar professionele eigenschappen! Daarnaast hebben we in dit artikel nog een leuke promotieactie waar de mooiste gadgets voorbij komen voor TV, video, geluid en gaming: ‘Bring the Cinema Home’.

AGM X2 SE Rugged Smartphone
In Nederland blijven deze zogenaamde ‘Rugged’ Smartphones lastig te vinden. En als je ze al kunt vinden zijn ze zeer prijzig! De AGM X2 SE is niet de goedkoopste robuuste Smartphone, maar is wel eentje die opvalt tussen de rest. Dit door een aantal functies die je niet bij andere Smartphones ziet … De AGM X2 SE is een waterdichte, IP68 gecertificeerd, Smartphone met gewoon hele leuke specificaties. Deze Smartphone is allereerst voorzien van een 5.5” Full HD AMOLED display met een resolutie van 1920×1080 pixels. Doordat het een AMOLED scherm is, is de helderheid en contrast, dus kleurdiepte nog hoger dan bij de bekende LCD/LED displays! Ook in het zonlicht is deze display goed leesbaar! Deze telefoon draait op de Snapdragon 653 processor. Dit is een snelle 8-Core processor @1.95GHz. Snel genoeg voor eigenlijk alles … Mooi aan deze AGM X2 SE is de hoeveelheid geheugen en opslag. Er is standaard 6GB (!!) geheugen aan boord en 64GB opslag. Vooral de 6GB is veel/groot J De opslag van 64GB kan zelfs nog vergroot worden met behulp van een MicroSD geheugenkaart. Deze telefoon heeft dus meer dan voldoende opslag om alle foto’s van jouw opgeleverde projecten, films of muziek op te slaan.

Eén van de functies van deze AGM X2 SE is dat deze is voorzien van een VOC-Sensor! Dit is een sensor die vervuiling in de lucht kan meten, zodat je weet of een ruimte ‘veilig is’. Daarnaast is deze Smartphone waterdicht, voorzien van een extra sterke behuizing en een stoer design! Verder is alles aanwezig wat je kunt bedenken: Dual-SIM & Dual-Standby, Bluetooth, WIFI, GPS, Dual-Back Camera’s, fingerprintscanner en nog veel meer …

Nu voor €354!!

Klik HIER voor meer info of om de AGM X2 SE Smartphone direct te bestellen!

AGM X2 Se Smartphone

Bring the Cinema Home
Oftewel een nieuwe promotie-actie vanuit Gearbest met deze keer het thema video, geluid en randapparatuur voor een optimale beleving van jouw films of muziek: Bring the Cinema Home! Beamers, mediaplayer, soundbar, opslagmedia, routers, ga maar door … Zo divers als het complete aanbod is van Gearbest, zo divers is ook het aanbod in deze promotie. Hier kom je dan ook alle bekendere merken tegen zoals: Xiaomi, Alfawise, Samsung, Beelink, Asus en nog veel meer.

Bring the cinema home

Klik HIER om direct naar de Promotiepagina te gaan!