We hebben weer een heleboel materiaal gekregen om een aantal artikelen te maken met de nieuwste acties van Gearbest! De ‘Artificial Intelligence’ actiepagina staat weer vol nieuwe aanbiedingen en Flash Sales! Hierbij kun je dus denken aan Smartphones, Mini PC’s, Robot stofzuigers, laptops, maar ook de kleinere gadgets zoals een smart weegschaal of een slimme kleine airconditioner voor de warme dagen!

Artificial Intelligence

Deze actiepagina is opgedeeld in een aantal rubrieken:

  • Speciale aanbiedingen voor nieuwe Gearbest klanten
  • Flash Sales met de mooiste aanbiedingen
  • Smartphones
  • Aanbiedingen per merk
  • Lifestyle
  • De leukste (kleine) cadeautjes
  • Directe links naar diverse categorieën

AirconditionerOm even een product van deze actiepagina toe te lichten willen we de ‘USB Mini Fan Colorful Lamp Portable Air Conditioner‘ even nader toelichten. Dit is een slimme, kleine airconditioner en LED lamp in één. Je kunt de LED lamp instellen in 7 verschillende kleuren, maar nog belangrijker. Deze leuke kleine gadget zet warme lucht om in koude lucht! Ideaal voor de warmere dagen die we afgelopen periode zeer regelmatig hebben gehad. Makkelijk in gebruik en op te laden via USB. Simpel water toevoegen en dit apparaatje zorgt voor de koelere lucht in jouw omgeving. Deze airconditioner kost op dit moment maar €30 🙂

Naast deze leuke en zeer voordelige airconditioner hebben we nog een erg leuke aanbieding op deze pagina. Wat dacht je van de nieuwste Cubot P20 Smartphone! Dit is een zeer interessante Smartphone met hele leuke specificaties voor maar €147 🙂 Deze telefoon heeft een 6.18″ Full HD+ display, welke bijna de hel voorkant van de telefoon bedekt! De ‘Top Notch’, de inkeping aan de bovenkant, wordt gebruikt voor de camera, speaker en diverse sensoren. Deze Cubot P20 is voorzien van 4GB aan geheugen en heeft 64GB aan opslag. Dus meer dan genoeg voor al jouw foto’s, muziek en series voor onderweg … Er is een 8-Core processor aanwezig en de telefoon draait op Android 8! Aan de achterkant zijn er 2 camera’s aanwezig voor de foto’s! Hier de directe link naar de Cubot P20!

Naast bovenstaande aanbiedingen staan er nog vele andere producten en gadgets op de Artificial Intelligence Actiepagina! Neem snel een kijkje om niets te missen. En .. Naar een bepaald aantal uren worden alle aanbiedingen vernieuwd, dus nog een extra reden om deze pagina goed in de gaten te houden!