Anet E10 3D-PrinterAnet kennen we al van de betaalbare 3D printers voor de consument. Daar is nu nog een nieuwe versie voor bij gekomen! Deze 3D-Printer is nu helemaal aantrekkelijk tijdens de speciale promotie van Gearbest!

De Anet E10 is voorzien van een stevig aluminium frame en kan 3D objecten printen met een formaat tot 22cm x 27cm x 30cm, groot dus! Deze printer kan meerdere soorten materiaal aan, zoals: ABS, HIPS en PLA. Met deze printer kun je makkelijk via USB of via een SD-Card 3D-objecten inladen om te printen. Het toepassingsgebied is oneindig! Daarnaast zijn er langzamerhand steeds meer sites online waar je kant en klare 3D-tekeningen kunt vinden om te printen! Hierdoor heb je ook geen technische kennis meer nodig om de ‘moeilijke’ 3D-tekeningen te maken! Het pakket betreft een zogenaam DIY-pakket, wat inhoud dat je zelf de printer in elkaar moet zetten. Dat is bij deze printer trouwens makkelijk zelf te doen in een paar stappen !! 😀

Tijdens de promotie kost deze gave 3D-printer tijdelijk €264,32 …

Om voordelig filament (printbaar materiaal) te bemachtigen kun je HIER KIJKEN. 340 meter filament in 10 verschillende kleuren!!

Klik hier voor meer informatie over de Anet E10 3D-Printer!

Anet E10 3D-Printer