360 is voor ons nog een onbekend merk, maar hier kunnen we een mooi verhaal over schrijven. Geavanceerd en nu voor een hele scherpe promotie-prijs!!

In de afgelopen jaren is de ‘Home Automation’ en domotica steeds verder bekend geworden en meer en meer mensen hebben wel een device in huis wat zogenaamd Smart is. Dit geldt ook voor de Robot Stofzuigers. Maar veel robot stofzuigers uit de eerste generaties doen gewoon maar wat. Ze rijden rond en gaan vaker over dezelfde plek heen om zo de vloer toch redelijk schoon te krijgen. Ook raken deze robot stofzuigers redelijk vaak in de war door een eettafelset met stoelen, een vloerkleed of een ruimte die lastiger toegankelijk is. Of een ruimte waar je eigenlijk niet wilt dat de stofzuiger daar uberhaupt komt … Dit kon je oplossen door zelf een ‘virtual wall’ te maken met magnetische tape, waardoor de stofzuiger daar niet verder gaat … Apart toch, dat je je kunt ergeren aan een Robot Stofzuiger!

Maar de technologie gaat door 🙂 En daarom hebben we nu de 360 Smart Robot Stofzuiger die nét even wat intelligenter is en makkelijk in te stellen! De 360 Smart Robot Stofzuiger zal een kaart maken van de kamer door diverse sensoren en scanners. Als deze kaart klaar is, kun je zelfs simpel in de App aangeven in welke ruimte de stofzuiger wel of niet mag komen. Je hoeft dus niet meer zelf een ‘virtual wall’ aan te leggen; gewoon instellen in de App. Met deze kaart in het geheugen kan de 360 Smart Robot Stofzuiger middels een SLAM-algoritme de schoonmaakroute efficiënt bepalen! Deze Robot Stofzuiger gaat dus niet lukraak door de kamer, maar doet dat écht met een plan!

360 Smart Robot Stofzuiger

Via de App kun je 360 Smart Robot Stofzuiger niet alleen bedienen, maar ook uitgebreid de statistieken van de stofzuiger bekijken. Zo kun je zien hoeveel stroom er nog in zit, de tijd die nodig is om de kamer schoon te krijgen en de schoon te maken ruimte in detail! Hier kun je ook het traject van de stofzuiger bekijken om te kunnen begrijpen hie het de kamers schoonmaakt. Daarnaast kun je dus ook makkelijk de te stofzuigen ruimtes instellen. Dit is een unieke feature die je niet bij andere robot stofzuigers ziet! Ook kun je hier in de App instellen dat een bepaalde ruimte, bijvoorbeeld de kijken, vaker schoon gemaakt moet worden dan bijvoorbeeld de woonkamer.

Deze 360 Smart Robot Stofzuiger is voorzien van de LDS; dit is de Laser Distance Sensor. Deze sensor kan de afstand tot objecten bepalen met een laser en kan dit tot 2160x per seconde! Hierdoor kan de schoonmaakroute nog beter berekend en uitgevoerd worden! Met behulp van deze LSD zijn er 9 infrarood sensoren aanwezig om botsingen te voorkomen en 3 sensoren om te voorkomen dat de Robot Stofzuiger ergens af kan vallen (bijvoorbeeld de trap of een lager gelegen vloer).

360 Smart Robot Stofzuiger

Naast stofzuigen kan de 360 Smart Robot Stofzuiger ook dweilen. De watertank kan gevuld worden met de dweil aan de onderkant van de stofzuiger. Hier gaat de stofzuiger dus zuigen en dweilen tegelijk! 🙂

De 360 Smart Robot Stofzuiger kan in 3 verschillende standen en is voorzien van zeer efficiënte en stille motoren. Wel is de robot stiller in de ‘silent-mode’. De 3 standen zijn:

  • Silent Mode – 800Pa
  • Default / Standaard Mode – 1300Pa-1500Pa
  • Strong Mode – 1800Pa

Helemaal in deze promotie periode is het feit dat je een aantal reserve onderdelen er nu gratis bij krijgt!

  1. H11 HEPA afwasbaar filter t.w.v. €30
  2. Borstel voor de zijkant t.w.v. €21
  3. Hoofdborstel onderkant t.w.v. €30

Hiermee kun je extra lang, zonder kosten, genieten van deze geavanceerd Robot Stofzuiger. De 360 Smart Robot Stofzuiger kost tijdens deze promotie €309 🙂

Klik HIER om de 360 Smart Robot Stofzuiger te bestellen (en meer info)!

360 Smart Robot Stofzuiger 360 Smart Robot Stofzuiger 360 Smart Robot Stofzuiger